Ioniță de la Clejani, noi detalii despre fiica sa. ”Ea a vorbit cu mine sincer”

26.05.2020, 13:20
Ioniță de la Clejani, noi detalii despre fiica sa. ”Ea a vorbit cu mine sincer”
Ioniță de la Clejani, noi detalii despre fiica sa. ”Ea a vorbit cu mine sincer”

Ioniță de la Clejani a făcut noi declarații după accidentul de mașină provocat de fiica sa, Margherita de la Clejani.

Ioniță de la Clejani a vorbit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, despre perioada dificilă prin care trece acum fiica lui și a Vioricăi de la Clejani, Margherita.

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Ioniță de la Clejani, potrivit spynews.ro.

”Problema majoră la Margherita este slăbirea”

Ioniță de la Clejani susține că starea Margheritei este legată de pastilele de slăbit pe care le ia.

„Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a mai spus artistul la emisiunea respectivă.

Margherita a făcut accident cu mașina. Rezultat pozitiv la DrugTest

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.


După incident, Margherita de la Clejani a făcut declarații năucitoare.

“Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood”, declara Margherita de la Clejani după accident.

citește și...