Ioniță de la Clejani, declarații noi după accidentul fiicei sale: ”A căzut victimă unui plan diabolic”

17.06.2020, 16:07
Ioniță de la Clejani, declarații noi după accidentul fiicei sale: ”A căzut victimă unui plan diabolic”
Ioniță de la Clejani, declarații noi după accidentul fiicei sale: ”A căzut victimă unui plan diabolic”

Ioniță de la Clejani susține că fiica sa, Margherita, care a făcut accident de mașină luna trecută și care a fost depistată pozitiv cu DrugTest, este victima unui plan diabolic.

Ioniță de la Clejani a făcut, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, noi declarații despre scandalul în care este implicată fiica lui și a Viroicăi de la Clejani. Acesta acuză că Margherita a fost victima unui plan diabolic.

„Margherita a căzut victimă unui plan diabolic”, a spus Ioniță de la Clejani.

„Analizele vor ieși când o să vrea INML”, a adăugat acesta, potrivit spynews.ro.

A aflat despre accident din presă

Ioniță de la Clejani a explicat că, în ziua accidentului produs de fiica lui, aceasta nu avea telefonul cu ea și că el a aflat din presă despre cele întâmplate.

„În ziua accidentului, Marga nu m-a sunat. Ea nu avea telefonul la ea. Am aflat de la presă”, a afirmat artistul.

Ioniță de la Clejani a declarat că Margherita își dorește în prezent să fie independentă și să-i construiască propria ei carieră.

„Voința ei din prezent este să devină independentă. Să lucreze. Aici e o altă poveste. Margherita este urmașa Vioricăi. Ea încearcă să-și facă propriul ei drum, propria ei carieră. Marga a muncit mult, a fost întotdeauna cu respect față de televiziune, față de oameni”, a mai spus Ioniță de la Clejani, potrivit sursei citate.

Au fost în centrul atenției după ce Margherita a făcut accident cu mașina

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat ulterior Margherita de la Clejani.

După incidentul provocat de Margherita de la Clejani, familia acesteia a fost în centrul atenției. Au ieșit la iveală tot felul de amănunte desspre Margherita și despre presupusul iubit al acesteia, lucru care i-a deranjat foarte tare pe Viorica și Ioniță de la Clejani.  Dacă Ioniță de la Clejani a făcut numeroase declarații, Viorica de la Clejani a reacționat extrem de dur la adesa jurnaliștilor și a celor care îi critică familia.

Margherita s-a ales cu dosar penal din cauza maimuței

După ce Margherita de la Clejani și presupusul ei iubit, Theodor, au fost surprinși în timp ce agresau maimuța vedetei, autoritățile au luat măsuri și pe numele Margheritei de la Clejani a fost deschis un dosar penal.

După accidentul de mașină pe care l-a provocat, Margherita de la Clejani și Theodor au ieșit la plimbare într-un parc din Capitală și s-au refugiat într-un loc retras. La un moment dat, Theodor i-a dat o palmă peste cap maimuței. Ulterior, și Margherita și-ar fi bruscat animalul de companie.

În urma imaginilor care au circulat în presă, consilierul general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a făcut o plângere pentru violență împotriva animalelor.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

citește și...