Ioniță de la Clejani ar mai fi avut un fiu secret. Dezvăluiri șocante: ce s-a întâmplat cu băiatul

13.07.2021, 14:00
Ioniță de la Clejani ar mai fi avut un fiu secret. Dezvăluiri șocante: ce s-a întâmplat cu băiatul
Ioniță de la Clejani ar mai fi avut un fiu secret. Dezvăluiri șocante: ce s-a întâmplat cu băiatul

Ramona de la Clejani continuă seria dezvăluirilor șocante despre tatăl său, Ioniță de la Clejani. Femeia a dezvăluit că artistul ar mai fi avut încă un fiu secret, care a murit la vârsta de opt ani. 

Luni seară, 12 iulie, Ramona de la Clejani a fost invitată în emisiunea ‘Acces direct’, unde a recunoscut, în direct, că soțul Vioricăi de la Clejani a mai avut un fiu dintr-o relație extraconjugală.

Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu?! 

Din nefericire, copilul a decedat la vârsta de opt ani, iar Ioniță de la Clejani nu s-ar fi interesat niciodată de acel băiat.

„Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona de la Clejani, la Antena 1.

Ramona de la Clejani și-a retras plângerea împotriva lui Fulgy

Dacă în urmă cu câteva zile, Ramona de Clejani era înverșunată împotriva fratelui său vitreg, Fulgy, și îi făcuse plângere penală, se pare că femeia s-a decis în ultima clipă să renunțe la ordinul de restricție împotriva lui Fulgy.

„După cum știți, astăzi am avut prima instanță. Astăzi m-am prezentat și eu, atât eu, cât și nașul meu. Eu am luat o decizie împreună cu nașul meu care e un al doilea părinte pentru mine și care are o funcție foarte solidă. E foarte ușor să faci rău. El m-a învățat: nu e bine să-l băgăm pe Fulgy la pușcărie. E adevărat că m-am speriat și încă mă tem de ce s-a întâmplat în trecut. Aș vrea să ne liniștim cu toții și aș vrea ca tatăl nostru să se ocupe mai mult, să ia atitudine.

A venit o știre asupra mea cum că am primit bani. Aveți cuvântul meu că nu e vorba despre nici măcar 1 leu. (…) Eu cu mine am vorbit și aș vrea să-i fac bine încă. (…) N-am mai cerut prelungirea ordinului de restricție, pentru că mi s-a spus că are foarte multe probleme. Chiar și avocatul băiatului mi-a spus”, a mai completat Ramona de la Clejani.

citește și...