Costi Ioniță, amănunte din viața sentimentală. ”Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil”

08.05.2021, 13:39
Costi Ioniță, amănunte din viața sentimentală. ”Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil”
Costi Ioniță, amănunte din viața sentimentală. ”Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil”

Costi Ioniță a dat detalii din viața sa sentimentală. Acesta a făcut mărturisiri despre relațiile pe care le-a avut.

Costi Ioniță a avut numeroase relații, însă nu și-a găsit sufletul pereche. Despre viața sa sentimentală a făcut artistul declarații în urmă cu ceva timp. “Momentan nu aș putea să spun că sunt într-o relație oficială cu cineva. Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil. Toate vin la momentul potrivit. Când faci acest pas trebuie să ai și partenera de viață potrivită. Plus că eu sunt plecat 6 luni pe an din țară. Pentru a face un copil trebuie să ai o stabilitate. Spațiul tău de iubire cum îmi place mie să spun”, explica acesta, potrivit spynews.ro.

”Toate la timpul lor. Direcțiile duc și către acest lucru. Am simțit de câteva ori. Toate femeile din viața mea au fost minunate și superbe. E clar că trebuie să fie o femeie frumoasă. Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitatea intelectuală. Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai există un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală. Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de apartenţe. Pentru mine acest punct este foarte important”, mai spunea el.

Ce a declarat Costi Ioniță despre colaborarea cu Loredana Groza

Loredana Groza a stârnit numeroase controverse după ce a lansat un nou single în colaborare cu 10 maneliști celebri. Melodia „Fericire” a făcut senzație în mediul virtual, ajungând pe locul 8 mondial în trending pe Youtube. Loredana a colabrat la această piesă cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie. După ce a fost criticată pentru piesa respectivă, Loredana Groza a făcut declarații, afirmând, printre altele, că piesa respectivă nu este o manea.

Costi Ioniță a povestit pentru, impact.ro, cum a convins-o pe Loredana Groza să cânte piesa respectivă.

„I-am spus direct ce vreau de la ea. Ce-ar fi să faci o melodie sau două alături de numele mari ale muzicii de manele? Cred că nu au trecut două secunde şi Loredana a acceptat imediat. Chestia asta nu e chiar la îndemâna tuturor. Un mare artist se poate reinventa. E chiar obligat pe parcursul carierei sale. Iar Loredana a înţeles imediat ce vreau. Un artist de valoarea Loredanei ştie că orice ezitare îi poate aduce fie un mare succes, fie o mare dezamăgire. Dincolo de prejudecăţile unuia sau altuia, videoclipul despre care vorbesc mulţi dintre semenii noştri azi e unul care a adus un mare succes. Şi va continua să o facă ceva vreme de acum încolo!”, a explicat Costi Ioniță.

citește și...