Ion Dichiseanu, despre relația cu fosta soție, Simona Florescu. ”Secretul este educația, suntem doi oameni civilizați”

11.10.2020, 11:58
Ion Dichiseanu, despre relația cu fosta soție, Simona Florescu. ”Secretul este educația, suntem doi oameni civilizați”
Ion Dichiseanu, despre relația cu fosta soție, Simona Florescu. ”Secretul este educația, suntem doi oameni civilizați”

Renumitul actor Ion Dichiseanu are o relație extraordinar de bună cu cântăreața Simona Florescu, chiar dacă cei doi au divorțat cu ani în urmă.

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție renumitului actor Ion Dichiseanu în 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, dar au rămas în relații foarte bune, după cum a mărturisit reputatul actor în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Legendarul artist a explicat care este secretul relației extraordinare pe care o are cu fosta sa parteneră de viață.

“Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a explicat Ion Dichiseanu pentru sursa mai sus-menționată.

Ion Dichiseanu este topit după nepoțica lui

Celebrul actor este mândru tare de nepoțica sa, Anastasia, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

“Mă consider câştigat. E o scumpete de copil, o dulceaţă, iar când o văd cum spune rugăciunea „Tatăl nostru”, mă topesc”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Simona Florescu n-a știut ce vârstă are Ion Dichiseanu până la căsătorie

Între Simona Florescu și Ion Dichiseanu este o diferență de vârstă de aproape 35 de ani. Cântăreața are 52 de ani, iar marele actor 86 de ani. Simona Florescu mărturisea că nu a știut ce vârstă avea Ion Dichiseanu până când s-au căsătorit.

“Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătrân”, spunea vedeta la o emisiune de televiziune.

 

citește și...