Ion Dichiseanu a împlinit 87 de ani. ”Mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii”

21.10.2020, 09:36
Ion Dichiseanu a împlinit 87 de ani. ”Mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii”
Ion Dichiseanu a împlinit 87 de ani. ”Mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii”

Renumitul actor Ion Dichiseanu și-a aniversat ziua de naștere în data de 20 octombrie. Artistul a împlinit 87 de ani.

Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai cunoscuți mai mai îndrăgiți actori din România. A încântat generații după generații cu rolurile pe care le-a interpretat. În data de 20 octombriue 2020, Ion Dichiseanu și-a aniversat ziua de naștere. Reputatul artist a împlinit vârsta de 87 de ani. Actorul a acordat un interviu prin telefon pentru emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune antena Stars, în care a dezvăluit cum a petrecut de ziua sa de naștere.

”Am plecat din București, la cuscri mei. Nu am putut să îmi fac ziua la restaurant, așa cum făceam de obicei, dar mă simt bine. Toți prietenii m-au sunat și mi-au dat mesaje. La telefoane am răspuns cât am putut, că am mai băut și eu, am mai dansat aici cu toții. Dar mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii, dar acum m-am conformat.

Oricum la noi începem să sărbătorim trei zile, prima data ziua mea, apoi ziua fiicei. Trei zile și trei nopți. Am primit deja și cadouri, multe, sticle de tot felul, eșarfe, parfumuri, cămăși, pulovere, încă nu le-am despachetat pe toate. Dar, în mod deosebit, îmi doresc un Mercedes decapotabil, mi l-a promis fie-mea. Aș vrea să merg cu noua mașină prin Europa”, a declarat Ion Dichiseanu, citat de spynews.ro.

Ion Dichiseanu, relație extraordinară cu fosta sa soție

Cântăreața Simona Florescu i-a devenit soție renumitului actor Ion Dichiseanu în 1986. Avea 19 ani la acea vreme și un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Ioana. Ioana i-a făcut și bunici pe cei doi artiști, având o fetiță care se numește Anastasia. Simona Florescu și Ion Dichiseanu au divorțat în anul 2008, dar au rămas în relații foarte bune.

“Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a mărturisit c elebrul actor într-un interviu.

citește și...