Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Cum se simte îndrăgitul actor

06.01.2021, 21:02
Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Cum se simte îndrăgitul actor
Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Cum se simte îndrăgitul actor

Ion Dichiseanu a fost externat din spital, după ce timp de două săptămâni a fost pe mâna medicilor. Actorul de 87 de ani a ajuns în stare gravă înainte de Crăciun, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ion Dichiseanu a ieșit din spital, după ce a avut nevoie de ventilație mecanică și a fost intubat. Pentru că starea lui de sănătate s-a ameliorat, doctorii au decis să îl lase să meargă acasă.

Ion Dichiseanu a avut probleme de sănătate

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “La Măruță”, miercuri la prânz (6 ianuarie), actorul a oferit detalii despre starea sa de sănătate.

‘Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare, începând cu Buenos Aires și terminând cu toată România și Europa. Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de mine, în frunte cu Arafat, care este un om deosebit.

Au fost niște oameni minunați care m-au încurajat și mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat forța și puterea să rezist și să putem sta acum de vorbă în Sfânta zi de Boboteaza. Copiii au grijă de mine și îmi dau medicamentația cuvenită și eu îmi intru ușor-ușor în normal’, a dezvăluit Ion Dichiseanu.

A rămas în relații bune cu Simona Florescu

Renumitul actor Ion Dichiseanu are o relație extraordinar de bună cu cântăreața Simona Florescu, chiar dacă cei doi au divorțat cu ani în urmă.

Legendarul artist a explicat care este secretul relației extraordinare pe care o are cu fosta sa parteneră de viață.

‘Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie’, a explicat Ion Dichiseanu pentru Click! 

citește și...