Ioana Țiriac, o nouă apariție în mediul online. Cum s-a pozat fiica miliardarului

15.02.2022, 14:58

E tânără, e frumoasă și arată extrem de sexy! Ioana Țiriac (24 de ani), fiica celebrului jucător de tenis, Ion Țiriac, are toate calitățile pe care și le-ar putea dori o femeie. Singura fiică a lui Ion Țiriac a încins din nou rețelele de socializare. De data aceasta, fiica miliardarului a făcut senzație la sala de fitness!  

Tânăra provine din relația afaceristului cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Cea din urmă i-a dăruit lui Ion Țiriac și un băiat, pe Karim Mihai (25 de ani). Ioana urmează cursurile unei universități din Miami, Statele Unite ale Americii.

Ioana Tiriac ajunge din nou în atenția fanilor! Tânăra adoră să pozeze sexy pe Instagram, unde are peste 20.000 de urmăritori. De data aceasta, fiica lui Ion Tiriac a făcut senzație la sala de fitness!

Ioana Tiriac, o noua apariție în mediul online

Recent, fiica lui Ion Tiriac a demonstrat în mediul online că face și sacrificii pentru a arăta atât de bine. Ioana s-a pozat la sala de fitness, într-o pereche de colanți și o bustieră sport ce a lăsat multe la vedere!

Ioana nu este doar incredibil de frumoasă, ci și foarte inteligentă. Aceasta a împlinit recent 24 de ani și studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. Tânăra dorește să urmeze o carieră în afaceri. În perioada 2019 – 2021, tânăra și-a ajutat mama în gestionarea afacerii pe care și-a deschis-o peste Ocean, Pool Club Monaco. Tânăra face naveta între Miami și Monte Carlo, acolo unde locuiește mama ei.

Ce spune Ion Tiriac despre Ioana

Ion Tiriac a declarat că este extrem de mândru de Ioana.

„Bănuiesc că este un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine şi cu maică-sa …nu e meritul meu absolut deloc.

Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, mărturisea Ion Ţiriac pentru Antena Stars..

citește și...