Pensia uriașă pe care o încasează Ion Țiriac! E incredibil ce a făcut cu sumele exorbitante în ultimii 20 de ani

28.04.2021, 14:34
Pensia uriașă pe care o încasează Ion Țiriac! E incredibil ce a făcut cu sumele exorbitante în ultimii 20 de ani

Ion Țiriac este unul dintre cei mai bogați oameni din România, însă puțini știu că omul de afaceri încasează și o pensie uriașă lunar!

Ion Țiriac a fost timp de 20 de ani ofițer în Ministerul de Interne! După ce s-a pensionat, el a încasat o pensie specială de care nu s-a atins nici până în ziua de astăzi.

Afaceristul de 81 de ani a vorbit rareori despre suma pe care o încasează lunar ca și pensionar. Conform playsport.ro, retragerea în grad de colonel îi aduce lunar lui Ion Țiriac între 10.000 – 12.000 de lei.

Ce pensie specială are Ion Țiriac

Cu toate că nu este o sumă de neglijat, Ion Țiriac a dezvăluit că nu și-a mai ridicat pensia din 1999, iar sumele de bani s-au strâns într-un cont bancar.

‘Fraților, cu tot respectul pentru pensionari, aud treaba asta cu pensiile de 20 de ani! Dacă s-au mărit pensiile de 20 de ani, înseamnă că oamenii ăștia sunt miliardari. De unde mărești pensiile? Despre ce vorbești dumneata? Matale spui că le mărești cu 14%. Spune-mi și mie: în 10 ani, de unde iei acești 14%?

Când a fost François Mitterrand (n.a – președinte socialist al Franței, în funcție între 1981 și 1995), el a adus vârsta de pensionare în Franța la 60 de ani. Când a venit Sarkozy președinte, a spus: «Ce au făcut socialiștii e în regulă, dar noi în 25 de ani suntem faliți! Nu avem cum să facem treaba asta». Și a dat-o înapoi la 65 sau la 67 de ani.

Și acum vin înapoi și spun: unde, cum? Care e economia? Nu sunt ministru de finanțe, nici grădina mea n-o manageriez ca lumea, dar toată lumea trebuie să se gândească la un viitor’, declara Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

citește și...