Ioana Țiriac face furori pe Instagram. Fiica miliardarului s-a pozat într-un costum de baie minuscul

15.11.2021, 18:14

Ioana Țiriac (24 de ani), fiica celebrului jucător de tenis, Ion Țiriac, face senzație pe rețelele de socializare, din Miami. Tânăra se bucură din plin de viața de lux și nu se sfiește să își pună formele în evidență. „Ești drăguță! (…) Ești superbă! (…) Dragă Ioana, multă bucurie și sănătate deplină îți doresc! (…) Ești foarte frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ioana Natalia Țiriac este fiica pe care Ion Țiriac o are din relația cu jurnalista Sophie Ayad. Cei doi s-au cunoscut la München în anul 1994. Alături de ea, omul de afaceri mai are un copil, pe Karim.

Dacă Ion Țiriac este o persoană discretă, fiica acestuia, Ioana, este activă pe rețelele de socializare.

Fiica lui Ion Țiriac face senzație pe Instagram

Peste Ocean, Ioana Țiriac demonstrează că se bucură din plin de viața de lux. Tânăra este o iubitoare de soare, cele mai multe ipostaze în care se pozează sunt făcute pe plajă .

Printre cele mai recente fotografii publicate de ea se numără cele sexy. Fiica miliardarului s-a fotografiat într-un costum de baie minusucul.

Fotografia postată pe Instagram i-a atras mii de aprecieri și comentarii.

„Ești drăguță! (…) Ești superbă! (…) Dragă Ioana, multă bucurie și sănătate deplină îți doresc! (…) Ești foarte frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana Țiriac și-a făcut o schimbare de look

Recent, Ioana, fiica lui Ion Țiriac, și-a făcut o schimbare de look. Și-a vopsit părul într-o culoare mult mai închisă, renunțând astfel la blond.

Ion Tiriac declara că e mândru de ea.

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mult decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine, şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc”, a spunea Ion Țiriac la vremea respectivă.

citește și...