Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, despre operațiile de înfrumusețare. ”Nu pierd vremea pe la esteticieni”

23.11.2020, 14:58
Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, despre operațiile de înfrumusețare. ”Nu pierd vremea pe la esteticieni”
Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, despre operațiile estetice. Are o singură intervenție

Ioana Simion, soția fostului jucător de tenis Ilie Năstase, a afirmat că nu îi place să frecventeze cabinetele esteticienilor și nici saloanele de înfrumusețare.

Ioana Simion are 45 de ani și arată cât se poate de bine. Soția lui Ilie Năstase afirmă că nu âi place să-și piardă vremea prin cabinetele esteticienilor și nici pe la saloanele de înfrumusețare. ”Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață: ”Băi, ai o piele și o carne tare pe tine, ca una de 20 de ani”!, și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a spus Ioana Simion pentru click.ro.

Nevasta lui Ilie Năstase a dezvăluit și ce înălțime și greutate are: “Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime”. ”La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență”, a mai povestit Ioana Simion pentru sursa citată.

Cum o alintă Ilie Năstase pe Ioana Simion

Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nuntă în vara acestui an. La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ioana Simion a dezvăluit de curând ce calități au impresionat-o la Ilie Năstase, dar și cum o alintă acesta.

”Faptul că nu e supărăcios, nu ştie să ţină ranchiună, ură. Eu mă enervez mai tare şi zic mereu că nu mai vorbesc cu el trei zile. Dar el nu poate ţine supărarea. El vine şi îmi spune: „Lela, te rog frumos, iartă-mă!“. El a preluat alintul de la fratele meu şi tot Lela mă strigă. Simt că mă iubeşte foarte mult”, a mai mărturisit Ioana Simion.

citește și...