Ioana Simion și Ilie Năstase se pregătesc de altă nuntă. ”Mi-am luat încă o rochie de mireasă”

20.06.2020, 10:48
Ioana Simion și Ilie Năstase se pregătesc de altă nuntă. ”Mi-am luat încă o rochie de mireasă”
Ioana Simion și Ilie Năstase se pregătesc de încă o nuntă. ”Mi-am luat încă o rochie de mireasă”

Ioana Simion și soțul ei, fostul mare campion la tebis Ilie Năstase vor să mai facă o nuntă în străinătate.

După ce la începutul lunii Ioana Simion și Ilie Năstase au ajuns în fața altarului, acum cei doi mai vor o nuntă în străinătate, în Turcia, pe un vapor, upă cum a dezvăluit partenera de viață a legendarului sportiv. Acesta a mărturisit și că și-a luat o a doua rochie de mireasă.

”Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni”, a declarat Ioana Simion, citată de spynews.ro.

Cum au petrecut la nuntă

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase a povestit cum au petrecut.

„N-am făcut nimic deosebit. Am plecat de la biserică şi am mâncat la un restaurant. A fost simplu şi frumos. Aşa am vrut să o facem, mai puţină lume, fără publicitate. Aşa a vrut soţia mea. Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relaţii foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă şi el fotbal.

Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui şi ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal şi face lucruri bune şi în afară de fotbal”, a spus fostul sportiv.

citește și...