Ioana Petric, amănunte despre viața și cariera sa. ”Am terminat Dreptul și o bună bucată de timp am crezut că voi ajunge să profesez”

24.05.2021, 14:13
Ioana Petric, amănunte despre viața și cariera sa. ”Am terminat Dreptul și o bună bucată de timp am crezut că voi ajunge să profesez”
Ioana Petric, amănunte despre viața și cariera sa. ”Am terminat Dreptul și o bună bucată de timp am crezut că voi ajunge să profesez”

Ioana Petric a dat detalii despre viața sa și despre cariera în televiziune.

Ioana Petric a fost dansatoare la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, emisiune pe care ulterior a ajuns să o prezinte alături de șerban Huidu și Codruț Kegheș. de ceva vreme, Ioana Petric moderează, alături de alte trei vedete, și emisiunea ”Hai cu fetele!”, de la același post de televiziune. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro, Ioana Petric a fost întrebată ce ar fi făcut dacă nu ar fi ajuns la TV.

”M-am întrebat și eu de foarte multe ori asta. Probabil un om care nu și-ar fi găsit locul și rostul într-o meserie obișnuită și ar fi sfârșit făcând tot ceva asemănător cu ce fac acum. Sau oricum, ceva neconvențional. Pentru că adevărul este că eu m-am pregătit să fac altceva. Am terminat Dreptul și o bună bucată de timp am crezut că voi ajunge să profesez, dar tot spre lumea asta a enertainmentului m-a împins inima. Dar, dacă de mâine ar trebui să mă reorientez, aș alege un job care să-mi permită să lucrez remote, ca să pot călători cât mai mult”, a spus Ioana Petric.


Ioana Petric: ”Am văzut oportunitatea de a-mi transforma pasiunea în meserie și am profitat de ea”

Ioana Petric și-a amintit și de începuturile sale la TV.

”Nu aș avea cum să uit. S-a întâmplat în contextul în care aveam 16 ani și treceam printr-o perioadă de rebeliune, în care eram foarte hotărâtă că trebuie să-mi câștig independența și să-mi găsesc un drum al meu. Întâmplarea face ca la momentul respectiv, când se făcea castingul pentru bebelușse, eu să fac parte dintr-o trupă de dans, așa că am văzut oportunitatea de a-mi transforma pasiunea în meserie și am profitat de ea. Într-un mod total neașteptat, astrele s-au aliniat și dorința mi s-a îndeplinit”, a mai declarat vedeta TV pentru sursa mai sus-menționată.

Despre cariera sa din prezent, Ioana Petric a dezvăluit: ”Prezint două emisiuni și încă pot ieși pe stradă fără să mă recunoască nimeni. Bine, nici nu mă machiez în viața de zi cu zi, poate că ăsta e motivul. Oricum, la început era greu, pentru că un an de zile am făcut naveta Cluj-București, săptămână de săptămână, iar viața pe platoul de filmare era ceva cu totul nou. A fost o perioadă cu multă informație și multe lucruri de asimilat, iar eu eram doar un copil și nu mi-a fost ușor, dar mi-a prins bine. Azi, ce se întâmplă în fața camerei, e floare la ureche. Emoțiile sunt la fel, dar sunt constructive. Mai greu mi se pare ce se întâmplă în spatele camerei, pentru că, odată cu proiectul nou, “Hai cu fetele”, m-am implicat și în tot ce înseamană parte creativă, iar asta este o adevărată provocare. Dar, ca să fiu sinceră, ce era greu la început și e greu și în ziua de azi, e să fiu veselă și să dau oamenilor o energie pozitivă, chiar și atunci când în sufletul meu nu e chiar soare. Dar asta e totodată și frumusețea acestei meserii”.

citește și...