Ioana Năstase, despre coșmarul prin care a trecut când Ilie Năstase a agresat-o: ‘M-am trezit într-o ploaie de palme’

14.01.2021, 08:21
Ioana Năstase, despre coșmarul prin care a trecut când Ilie Năstase a agresat-o: 'M-am trezit într-o ploaie de palme'
Ioana Năstase, despre coșmarul prin care a trecut când Ilie Năstase a agresat-o: 'M-am trezit într-o ploaie de palme'

A trecut aproape o săptămână de când Ioana Năstase a trecut prin momente grele, după ce a fost agresată de soțul ei, Ilie Năstase! Speriată, bruneta a fost nevoită să sune la 112 ca să poată scăpa în siguranţă. 

Incidentul s-a produs în Complexul Stejarii, acolo unde cei doi soți locuiau atunci când veneau în Bucureşti.

În prezent, Ioana Năstase se gândește să divorțeze.Femeia a povestit tot coșmarul cu care s-a confruntat imediat după Revelion. Ioana Năstase a explicat că s-a trezit dintr-o dată luată la palme de fostul tenismen.

Ioana Năstase a detaliat cum a agresat-o Ilie Năstase

Ioana Năstase a ținut să precizeze că nu fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii violente a lui Ilie Năstase.

‘Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa.

Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc’, a detaliat Ioana Năstase pentru Click!

A mai agresat-o și-n trecut?

Cu toate acestea, bruneta a preferat să nu-i facă plângere soțului său, deși nu este la prima abatere. Ilie Năstase ar mai fi altoit-o pe Ioana, la scurt timp după cununia civilă din aprilie 2019.

La vremea respectivă, Ioana Năstase anulase nunta, însă fostul tenismen a făcut presiuni mari pentru împăcare. Totuși, femeia a cedat insistențelor și a continut relația cu acesta. Cei doi s-au căsătorit la Techirghiol, pe 6 iunie 2020. De atunci, Ilie Năstase şi-a mutat domiciliul în oraşul soţiei, vrând să îi demonstreze că face totul pentru ea.

Și fosta soție, Brigitte Sfăt, l-a acuzat că este violente. Cei doi s-au jignit, apoi au ajuns la bătaie în toată regula. În primăvara anului 2018, tenismenul şi controversata timişoreancă au făcut circ în plină stradă, în faţa unui restaurant. Atunci, Ilie Năstase a bruscat-o, a tras-o de păr şi a lovit-o. La finalul anului 2018 Brigitte şi Ilie au ajuns să divorţeze cu mare scandal.

citește și...