Ilie Năstase și-a căutat soția după ce ar fi agresat-o fizic. Ce i-a spus fostul tenismen

12.01.2021, 11:15
Ilie Năstase și-a căutat soția după ce ar fi agresat-o fizic. Ce i-a spus fostul tenismen
Ilie Năstase și-a căutat soția după ce ar fi agresat-o fizic. Ce i-a spus fostul tenismen

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, se află în mijlocul unui scandal, după ce zilele trecute, fostul tenismen ar fi agresat-o pe brunetă. 

Pentru a scăpa teafără, Ioana Năstase a sunat disperată la 112. Între timp, se pare că lucrurile s-au mai calmat între cei doi. Ioana a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV că Ilie Năstase a sunat-o, dar nu pentru a-și cere scuze.

Ilie Năstase și-a căutat soția

‘Eu sunt acum la Constanța, unde am plecat imediat după incident, el este la București. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu și-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la București și că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte’, a declarat Ioana Năstase, la PRO TV.

Cearta violentă între Ioana și Ilie Năstase ar fi avut loc din cauza milionarului Nick Rădoi. Acesta a declarat că el crede că motivul scandalului ar fi fost mesajele pe care și le-a trimis cu Ioana de ziua ei.

De ce s-au certat

‘Cearta nu a pornit de la Nick Radoi și nici de la fostele neveste ale lui Ilie. Nu văd nimic greșit că îmi spune Nick Rădoi «La mulți ani!». Nu are nici o legătură! Omul nu mi-a dat mesaje care să deranjeze. Nu voi spune de la ce a pornit cearta, a fost un lucru banal. Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie, respect toate fostele lui soții.

Ilie trebuie să-și rezolve problemele din trecut, el e încărcat, am încercat să-l ajut. Nu are legătură cu Brigitte, pentru mine este o doamnă, nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru Amalia. Eu cred că pur și simplu a fost un moment de tensiune între noi doi, m-am speriat un pic mai tare de data asta. Nu mai contează ce s-a întâmplat! Nu mi-aș fi dorit să se afle’,  a mai declarat Ioana Năstase, la PRO TV.

Momentan, bruneta nu este hotărâtă dacă să divorțeze sau nu de Ilie Năstase. 

‘Important este să fim sănătoși. O să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut! Nu am un răspuns concret acum în ce privește divorțul, nu pot încă să spun da sau nu!”, a mai spus ea.

citește și...