Cum a reacționat fiul Ioanei Năstase după ce Ilie Năstase i-a agresat mama. A făcut primele declarații

13.01.2021, 12:54
Cum a reacționat fiul Ioanei Năstase după ce Ilie Năstase i-a agresat mama. A făcut primele declarații
Cum a reacționat fiul Ioanei Năstase după ce Ilie Năstase i-a agresat mama. A făcut primele declarații

Scandalul dintre Ilie Năstase și soția lui, Ioana, nu a rămas fără consecințe. Fiul femeii, Theodor, a fost extrem de afectat de cele întâmplate mamei sale.

Tânărul a făcut primele declarațiile despre conflictul fostul tensimen și mama lui. În urmă cu câteva zile, Ioana Năstase a sunat disperată la 112 după ajutor.

Atunci, bruneta a povestit că a fost extrem de speriată și șocată. Din acest motiv, ea a decis să plece din București și s-a întors la casa din Constanța.

Fiul Ioanei Năstase, primele declarații despre mama lui

‘Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate’, a declarat Ioana Năstase la emisiunea lui Măruță.

După incidentul neplăcut, fiul Ioanei Năstase a vorbit despre tot ce i s-a întâmplat acesteia. El este de părere că Ioana este destul de matură pentru a lua cele mai corecte decizii pentru ea.

‘Să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei. M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită, cu siguranță, dacă se liniștește va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață. Motivul nu mi l-a spus în totalitate… A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată si puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt, îl văd la televizor’, a spus fiul Ioanei Năstase în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

citește și...