Ioana Năstase, atac la fiica lui Ilie. ”Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei!”

23.07.2022, 13:05

Ioana Năstase, soția legendarului sportiv, a intervenit în conflictul dintre tată și fiică și a vorbit despre relația controversată dintre cei doi. Ioana Năstase a dezvăluit ce i-a cerut Charlotte tatălui său adoptiv și ce a determinat-o să-și facă apoi cont pe platforma OnlyFans. 

Recent, Charlotte, fiica sportivului, a transmis, într-un interviu pentru Click, că discuția cu tatăl său a împins-o să-și facă un cont pe o platformă destinată adulților. Ioana Năstase, soția fostului mare jucător de tenis, a decis sa aibă o reacție dură la adresa fiicei lui ”Nasty”.

Charlotte este fiica din mariajul cu actrița Alexandra King, celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981).

”Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei!”

Chiar dacă Charlotte i-a repprosat sportivului că nu a susținut-o, de-a lungul timpului, soția lui Ilie Năstase are o altă versiune și susține că fostul mare jucător de tenis a avut grijă de Charlotte.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe.

Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala.”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Click!

Ioana Simion a subliniat că fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe Onlyfans pentru că i-a cerut tatălui sau o anumită mașină tatălui ei, însă el a refuzat și a trimis-o la muncă.

„Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui, o iubește în continuare. Le dă tuturor bani, inclusiv fetelor pe care le are cu Amalia. Dacă această fată a ales drumul ăsta, e viața ei, face ce vrea!“, a dezvăluit Ioana Năstase, pentru Click!

citește și...