Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce spune sportivul

27.05.2022, 18:57
Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe OnlyFans. Ce spune sportivul
Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase. ”Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile”

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte si-a facut cont pe OnlyFans. Ioana Năstase s-a declarat șocată de decizia fiicei sale. Tânăra de 32 de ani și-a deschis cont pe Onlyfans, unde face furori cu fotografiile provocatoare destinate bărbaților. ”Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează multe în ziua de astăzi”,  a dezvăluit Ioana Năstase. Ce spune Ilie Năstase

Potrivit celor mai recente informatii furnizate de presa, Charlotte activează pe OnlyFans, o platformă de unde se pot încasa sume uriașe, doar în baza unui conținut erotic.

„Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce doriți! Să ne jucăm… (..) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el.”, a scris Charlotte pe platforma respectivă.

Aflată la Paris, la turneul de tenis de la Roland Garros, Ioana Năstase a vorbit, pentru FANATIK, despre situația lui Charlotte, fiica adoptivă a fostului mare tenisman.

 ”Ferească Dumnezeu!”

”Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează multe în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are”,  a dezvăluit Ioana Năstase.

Dacă soția lui Ilie Năstase s-a arătat revoltată de situație, Ilie Năstase a oferit prima reacție și nu a fost atât de deranjat de decizia fiicei adoptive. Legendarul sportiv consideră că Charlotte este liberă să ia orice decizie

Ce spune Ilie Năstase

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat Ilie Năstase.

Ioana Năstase nu a avut, până acum, ocazia să o cunoască personal pe Charlotte, fiica adoptivă a soțului ei din relația cu actrița americană Alexandra King.

”Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte”, a mai spus Ioana Năstase.

citește și...