Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant din Capitală. „Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Ilie era la masă”

21.02.2022, 18:51
Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant din Capitală. „Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Ilie era la masă”
Ce afacere își deschide Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Ar costa 250.000 de euro”

Ioana Năstase a fost agresată într-un restaurant din Capitală. Soția legendarului sportiv Ilie Năstase a povestit prin ce coșmar  a trecut, recent, într-un restaurant din București, când a fost agresată timp de trei ore. „Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Ilie era la masă”.

Ioana Năstase a trecut prin momente cumplite recent, fiind agresată de o femeie celebră. Soția sportivului nu i-a dat numele agresoarei, ci a subliniat că a rămas cu o traumă după experiența respectivă.

Partenera legendarului sportiv a mărturisit că a fost nevoită să suporte timp de trei ore agresiunile femeii și să nu reacționeze, ”de dragul lui Ilie”.

”A fost nevoie să suport timp de 3 ore totul”

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Eram într-un restaurant cu Ilie, a venit o femeie, nu am înțeles cine a fost. Am băiat de 25 de ani, am nepoțică, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Nu am vrut să fac circ, în această vară au fost zvonuri că am făcut circ într-un restaurant din Mamaia, nu este adevărat, nu sunt acest gen de femeie.

Sâmbătă seara a fost nevoie să suport timp de 3 ore totul, nu dorm de 3 seri. Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență.”, a spus Ioana Năstase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Ilie era la masă”

„Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Într-un restaurant să faci așa ceva…au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Ilie era la masă, el îi spunea: “Ok, dă-i.”.

Adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo. De dragul lui am rămas, consumase alcool și nu am vrut să se urce așa la volan. Eu așa ceva nu am trăit, sunt șocată.”, a declarat Ioana Năstase pentru impact.ro.

Partenera lui Ilie spune că a izbucnit în plâns. La un moment dat, aceasta a fost salvată de patronul restaurantului. Mai mult, Ioana spune că nu poate dormi de trei zile din cauza celor întâmplate.

„La un moment dat plângeam. Femeia avea 1.90. Rămâi șocat de așa ceva. Ce am trăit nu doresc nimănui. A observat patronul restaurantului ce se întâmpla, altfel cred că sărea pe mine, vreau să îi mulțumesc din tot sufletul. Mi-a zis că nici el nu a văzut niciodată așa ceva.

Să ți se întâmple așa ceva…nu pot să dorm de 3 seri, a fost o traumă, nu știu cum să scap de acest episod urât din viața mea. Am fost la mama mea să mă liniștesc. Femeia aceasta poate să mai agaseze și alte femei. Sper să îmi treacă această trăire urâtă.”

citește și...