Ioana Ginghină a împlinit un an de relație cu noul iubit! Cum a sărbătorit

21.10.2020, 20:12
Ioana Ginghină a împlinit un an de relație cu noul iubit! Cum a sărbătorit
Ioana Ginghină a împlinit un an de relație cu noul iubit! Cum a sărbătorit

Ioana Ginghină, cunoscuta actriță din telenovelele “Inimă de ţigan” şi “Numai iubirea”, și-a găsit liniștea după divorțul de Alexandru Papadopol.

În urmă cu un an, actrița semna actele de divorț și devenea o femeie singură. La scurt timp după despărțirea de tatăl fiicei sale, Ruxandra, în viața Ioanei Ginghină a apărut un nou bărbat, care o face fericită și în prezent. De câteva luni bune, cei doi s-au mutat împreună.

‘Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă’, mărturisea ea pentru Click!

Deși a fost dezamăgită de fostul soț, vedeta iubește acum din nou. Iubitul Ioanei este Cristi Pitulice, un bărbat cu o experiență de peste 13 ani în industria turismului.

În urmă cu câteva zile, cei doi au împlinit un an de relație. Pentru a marca evenimentul, Ioana şi Cristi au ales să sărbătorească acasă, într-un cadru romantic, scrie Click!

Ce sumă le-a plătit foștilor socri

Mai mult de atât, relația celor doi este din ce în ce mai serioasă. Noul partener de viaţă a ajutat-o să achiziţioneze o parte din curtea casei în care locuieşte în prezent, după ce foştii socrii i-au cerut suma de 30.000 de euro.

‘Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un coteţ pentru animale, plus multe altele.

Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare. Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri.

Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani, au declarat surse din preajma actriței pentru Click.ro.

Ioana Ginghină, despre divorț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au încheiat un mariaj de 12 ani. În vara lui 2019, Ioana Ginghină mărturisea că despărțirea de actor s-a produs la începutul lui 2019.

‘M-am obişnuit cu ideea. De cinci luni eu sunt singură. Am văzut că pot să mă descurc, am văzut că e toul bine, că nu a murit nimeni dintr-un divorţ. Am văzut că pot să fac faţă. Îţi dai seama că la divorţ apar tot soiul de frici. Aoleo, cum o să mă descurc de acum înainte, de una singură! Adică nu-i problema neapărat că hai că nu pot să trăiesc fără el. El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile’, spunea actrița în iunie 2019, într-un interviu pentru Click!

citește și...