Ioana Ginghină le-a plătit o sumă imensă de bani foștilor ei socri ca să rămână cu terenul casei. Actualul iubit a ajutat-o

21.08.2020, 10:13
Ioana Ginghină le-a plătit o sumă imensă de bani foștilor ei socri ca să rămână cu terenul casei. Actualul iubit a ajutat-o

Actrița Ioana Ginghină a plătit scump separarea de Alexandru papadopol. Artista le-a dat o sumă mare de bani foștilor ei socri pentru a rămâne cu o parte din terenul casei.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. În urma divorțului de Alexandru Papadopol, artista s-a lovit de o mare problemă, iar cel care a ajutat-o a fost actualul ei partener de viață.

Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, a reuşit să cumpere bucata de pământ din curtea vilei în care locuieşte, scoasă la vânzare de foştii ei socri, părinţii lui Alexandru Papadopol, actorul de care vedeta a divorţat anul trecut.

“Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un coteţ pentru animale, plus multe altele.

Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare”, au declarat surse pentru click.ro.

A plătit 30.000 de euro

Pentru terenul respectiv, Ioana a plătit 30.000 de euro și a fost ajutată cu bani și de actualul ei iubit.

”Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri.

Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani”, au mai declarat sursele respective.

Ioana Ginghină şi fostul ei soț, Alexandru Papadopol, se vor întâlni din nou la notar pentru a rezolva problema vilei în care au locuit împreună, în valoare de 200.000 de euro.

Aceasta este dispusă să-i ofere, în schimb, bani, maşină sau o altă proprietate pentru a putea să rămână în casă împreună cu fiica ei şi cu actualul iubit.