Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a mutat cu iubitul său. ”Am grăbit un pic lucrurile”

01.07.2020, 14:54
Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a mutat cu iubitul său. ”Am grăbit un pic lucrurile”
Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a mutat cu iubitul său. ”Am grăbit un pic lucrurile”

Actrița Ioana Ginghină a explicat de când și de ce a decis să se mute împreună cu actualul ei partener de viață.

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Bărbatul este din Alexandria. Are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Cei doi locuiesc împreună. Actrița a explicat când și de ce a decis să se mute împreună cu actualul ei iubit.

„Datorită pandemiei ne-am mutat împreună, adică am grăbit un pic lucrurile, pentru că aveam nevoie de ajutor în perioada aia, când na, eram doar eu cu Ruxi și cumva ne-am mutat împreună și s-a dovedit de bun augur”, a declarat vedeta, potrivit spynews.ro.

Ea a vorbit și despre căsătorie:

”Eu consider că atunci când un om se căsătorește sau te căsătorești cu un om, în acel timp se creează o echipă, adică echipa cumva se ia de comun acord, face un pact că vor să tragă cum ar veni împreună și să lupte împreună în fața greutăților sau chiar și a lucrurilor frumoase”.

În ce relații a rămas Ioana Ginghină cu fostul soț

Ioana Ginghină a mărturisit că păstrează legătura cu fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol.

”S-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă”, a spus vedeta.

Actrița a explicat și ce se va întâmpla cu casa pe care o au în comun.

”Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot”, a adăugat actrița Ioana Ginghina.

citește și...