Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este însărcinată în șase luni. ”Mie nu mi-a spus nimeni”

18.01.2022, 12:27
Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este însărcinată în șase luni. ”Mie nu mi-a spus nimeni”
Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este însărcinată în șase luni. ”Mie nu mi-a spus nimeni”

Ioana Voicu, fiica binecunoscutului artist Mădălin Vociu, este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, se află în cea de-a șasea lună de sarcină. Aceasta a dezvăluit că va avea o fetiță, pentru caere a ales și numele. ”Mie nu mi-a spus nimeni”, a mărturisit Mădălin Voicu la un post de televiziune.

Bucurie mare în familia lui Mădălin Voicu. Fiica sa, Ioana Voicu, este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta este însărcinată în luna a șasea și urmează să devină mamă în primăvara acestui an.

„A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri. De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele patru luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi”, a declarat Ioana Voicu pentru Antena Stars, potrivit click.ro.

Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este însărcinată în șase luni. Va avea o fetiță

Ioana Voicu, care a postat în mediul online o fotografie în care își arată burtica de gravidă, a dezvăluit că va avea o fetiță. Aceasta a ales și numele pentru micuța care urmează să vină pe lume: Annora.

„Iese Taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema… Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă…Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu”, a mai spus Ioana Voicu.

Mădălin Voicu a mărturisit că nu știa că urmează să devină bunic. A aflat în data de 16 ianuarie. „Ieri (n.r. duminică, 16 ianuarie) am fost și la aflarea acestei vești. Ea a făcut un fel de petrecere. N-am știut! N-a vrut să spună deloc. Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: ”Lui tata nu-i spuneți nimic”. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana. Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență”, a declarat Mădălin Voicu.

citește și...