Mădălin Voicu, despre drama care i-a marcat viața. Cum i-a murit primul copil: ‘Dumnezeu te întărește’

28.04.2021, 11:15
Mădălin Voicu, despre drama care i-a marcat viața. Cum i-a murit primul copil: 'Dumnezeu te întărește'
Mădălin Voicu, despre drama care i-a marcat viața. Cum i-a murit primul copil: 'Dumnezeu te întărește'

Mădălin Voicu a fost invitatul special al lui Denise Rifai, în emisiunea de marți seara, (27 aprilie), de la Kanal D. Fostul politician a vorbit despre momentele dureroase din familia sa. Mădălin Voicu a suferit un șoc după ce i-a murit copilul la vârsta de 2 ani. 

Mădălin Voicu are acum 7 copii, însă puțini sunt cei care știu că el a mai avut un fiu, care a decedat la vârsta de doi anișori. El a mărturisit că nu poate trece peste această traumă.

Drama lui Mădălin Voicu

Băiatul lui Mădălin Voicu, Iosif Ioan, s-a născut în 1984 și a decedat în 1986. A fost primul copil pe care l-a avut cu prima soție, Cristina Popescu. Micuțul a murit după ce a înghițit mai multe pastile din greșeală.

”Am fost trist, sigur că se putea evita acel accident nenorocit. Eu nu eram acasă, eram la Filarmonică, Cristina era plecată și ea, deci a rămas doar cu bunică-sa și probabil că pastilele erau la îndemână undeva că altfel nu-mi explic, să se fi urcat pe vreo etajeră sau pe bibliotecă. Asta a fost! Am avut trei mari suferințe: moartea lui Ioan, moartea bunicii și moartea tatălui meu, care m-au marcat.

Într-un fel, Dumnezeu te întărește și când dai examenul de rezistență și de putere de a trece peste anumite necazuri și supărări. Nu am ce să comentez, toată lumea a făcut tot ce se putea face să-l salveze, dar probabil că l-a vrut Dumnezeu și l-a luat la el”, a povestit Mădălin Voicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Are șapte copii din relații diferite

Mădălin Voicu are 7 copii. El are doi băieți cu Carmen Olteanu, pe Ștefan (12 ani) și pe Ion (10 ani), doi copii cu fosta soție, Adriana, pe Ioana (33 de ani) și pe Tudor (30 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (48 de ani), dintr-o relație anterioară, și încă doi băieți nerecunoscuți, stabiliți în străinătate, proveniți tot din iubiri pasagere.

“Băieții nu poartă numele Voicu. Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară”, declara el pentru Click!

citește și...