Invitatul supriză a lui Cătălin Măruță de Ziua Națională a României. Vedeta a plecat recent de la Antene

01.12.2021, 12:44

Cătălin Măruță a avut un invitat special de Ziua Națională a României. Vedeta, retrasă recent din atenția publicului, și-a făcut apariția la podcast-ul celebrului prezentator, pentru a sărbători 1 decembrie.

Flick, cunoscut pe numele său real de Andrei Sebastian Filcea, a anunțat în septembrie 2021 că pleacă de la Radio Zu, pentru a ieși din zona de confort. În prezent, omul de televiziune are o platformă online.

De Ziua Națională a României, Flick a dedicat câteva versuri din primul volum de poezii pe care l-a lansat în vara lui 2021. Poezia a fost citită în cadrul podcast-ului lui Măruță, iar întreaga emisiune va putea fi urmărită pe 5 decembrie.

Primul volum de poezii lansat de Flick

Flick a vorbit cu Mihai Gâdea la “Sinteză Zilei”, despre trăirile sale pe care le-a aşternut în primul său volum de poezii

 

„Sunt lucruri pe care poate şi în viaţă, în carieră, în dragoste, poate nu le-am făcut la timpul lor, cum se spune, dar le-am făcut la timpul meu şi important că le-am făcut bine. Ideea e că am adunat în cartea asta, care e destul de stufoasă şi mă bucur.

Nu are toate poeziile pe care le-am scris de-a lungul anilor şi care ar merita să fie într-o carte. Cred că sunt 10 ani de când tot scriu. Îmi doresc ca lumea să mă cunoască şi în felul acesta, pentru că majoritatea celor care mă urmăresc în social media îl ştiu pe Flick, cel care face tot felul de rime, care face oamenii să râdă.

Ei bine, de-a lungul timpului, am făcut oamenii să şi simtă, să zâmbească, să plângă, să lăcrimeze, să ofteze prin diverse lucruri pe care le-am scris. De 10 ani adun poezii şi mă folosesc de acest prilej, să îi mulţumesc Denisei, soţia mea care m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut în proiectul ăsta.„, a mărturisit Flick în emisiunea menționată.

Flick și soția, vacanță exclusivistă

Flick se află în vacanță alături de soția sa, Denisa Filcea, unde și-a sărbătorit ziua numelui. Soția sa și-a surpins partenerul cu zeci de petale dr trandafiri, întinse pe pat.

Denisa Filcea i-a făcut și o scurtă declarație de dragoste, demostrând că iubirea dintre cei doi este mai mare pe zi ce trece.

 

 

citește și...