FOTO. Imagini inedite din luna de miere a lui Flick! Unde a plecat alături de proaspăta soție

29.10.2020, 14:45
FOTO. Imagini inedite din luna de miere a lui Flick! Unde a plecat alături de proaspăta soție
Imagini inedite din luna de miere a lui Flick! Unde a plecat alături de proaspăta soție

Flick Domnul Rimă, pe numele lui adevărat Filcea Sebastian Andrei, a avut curaj și s-a însurat cu aleasa inimii lui, Denisa Hodișan, în pandemie. Cei doi s-au cununat religios pe 11 octombrie, la Oradea.

La două săptămâni de când au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, Flick și proaspăta lui soție au plecat în luna de miere. Nu în România, ci la câțiva mii de km depărtare de casă.

Se pare că cei doi însurăței nu se tem de coronavirus și au decis să își continue planurile de vacanță. Cei doi au ales o destinație exotică.

Se relaxează în Maldive

În prezent, Domnul Rimă și Denisa se răsfață în insulele Maldive, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare nu mai au nevoie de nicio prezentare.

‘Pandemia nu a reușit să ne strice planurile nici de data asta, trăim cu ea așa cum putem mai bine. Așa că azi am pornit la drum spre luna noastră de miere”, anunța Denisa pe Instagram, înainte de a pleca din România.

Ajunși la locație, tânăra nu s-a putut abține și a publicat mai multe imagini impresionante din paradisul însorit.

‘Am ajuns! Suntem în Maldive și, credeți-mă, e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem “păziți” de pui de rechin’, a mai scris Denisa în dreptul imaginilor din luna de miere.

Cum a început relația de iubire dintre Flick și Denisa

Flick și Denisa Hodișan s-au cuplat în urmă cu aproape șase luni. Prima dată au ținut relația la distanță, Denisa fiind originară din Oradea, iar omul de radio din București.

‘Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea’, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

citește și...