Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Vasile Șeicaru. ”Eu duc durerea asta de ani de zile, mi se trage și din timpul facultății, am făcut eforturi mari, și o tot duc din 2008”

13.07.2022, 13:33
Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Vasile Șeicaru. ”Eu duc durerea asta de ani de zile, mi se trage și din timpul facultății, am făcut eforturi mari, și o tot duc din 2008”
Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Vasile Șeicaru

Cântărețul Vasile Șeicaru, în vârstă de 71 de ani, s-a confruntat cu probleme de sănătate. Binecunoscutul artist a suferit o intervenție chirurgicală la coloană și a fost operat în Franța. Acesta a dat detalii despre starea sa de sănătate. ”Eu duc durerea asta de ani de zile, mi se trage și din timpul facultății, am făcut eforturi mari, și o tot duc din 2008”, a explicat acesta.

În urmă cu câteva zile, Vasile Șeicaru a postat, pe contul său de socializare, un mesaj în care, printre altele, le explica fanilor săi că a întrerupt concertele din cauza unei probleme de sănătate cu care s-a confruntat.  Acesta a fost operat pe coloană în Franța.

”După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme!  Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă……bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult!  Acum sunt in recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate!”, a scris Vasile Șeicaru în mediul online.

Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o Vasile Șeicaru. ”Fac recuperare, e destul de complicat, dar trebuie să-mi revin cu totul”

 

Vasile Șeicaru a dat detalii despre starea sa de sănătate la postul de televiziune Antena Stars. ”Eu duc durerea asta de ani de zile, mi se trage și din timpul facultății, am făcut eforturi mari, și o tot duc di 2008, am dus-o cu demnitate. Nici acum nu se vede că am făcut vreo operație, mă simt foarte bine. Am vrut să o fac acolo deoarece m-am sfătuit cu Liliana mea, iar ea fiind medic mi-a zis că hai să facem în Europa dacă vrei să faci. Am făcut la un medic român în Franța, un medic foarte bun. Eu n-am nimic împotriva medicilor, sunt medici excepționali în România, dar mă cam feresc de spitale”, a declarat artistul, citat de spynews.ro.

”E vorba de o operație la coloană. Merg normal, urc scări, dar fac recuperare, e destul de complicat, dar trebuie să-mi revin cu totul, dar asta nu înseamnă că nu pot să stau și cinci ore pe scenă”, a adăugat Vasile Șeicaru.

citește și...