Întâlnire emoționantă între Andreea Mantea și Bianca Comănici. Ce și-au spus cele două

09.02.2021, 12:02
Întâlnire emoționantă  între Andreea Mantea și Bianca Comănici. Ce și-au spus cele două
Întâlnire emoționantă între Andreea Mantea și Bianca Comănici. Ce și-au spus cele două

Întâlnire plină de emoție între prezentatoarea TV Andreea Mantea și Bianca Comănici, câștigătoare la show-ul ”Puterea Dragostei”.

Bianca Comănici a câștigat primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, care au fost prezentate de Andreea Mantea. Fosta concurentă a intrat în casa ”Puterea Dragostei” în octombrie 2018. Bianca a câștigat ”Puterea Dragostei” sezonul 1, după care rămas în Turcia, acolo unde se filmează emisiunea, și a continuat să fie concurentă și în sezonul 2 ”Puterea Dragostei”, găsindu-și iubirea alături de Livian, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat ulterior.

Bianca Comănici și Andreea Mantea au avut acum o întâlnire extrem de emoționantă. Andreea mantea a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, acolo unde a avut surpriza să o revadă pe Bianca Comănici.

Întâlnire emoționantă între Andreea Mantea și Bianca Comănici. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi


Fosta concurentă de la show-ul ”Puterea Dragostei” a izbucnit în lacrimi la vederea Andreei Mantea, care în prezent are un reality la Kanal D – ”Trăiri cu Andreea Mantea.

”Puternica mea! Tu ești o puternică, tu ești deșteaptă, tu ești cel mai puternic om, uite unde ești, unde ai ajuns, uite unde unde ești. Da!Tu ești foarte putenică, ești extrem de puternică, ești frumoasă, ești deșteaptă și nu uita cât ești de puternică, te implor. Îți era dor de mine! Cum mă? Cum mă? Aseară a postat ea, de cine îți este cel mai dor de la Puterea dragostei și ea a trecut, de Andreea Mantea.Cum mă?”, i-a spus Andreea Mantea Binacăi Comănici, potrivit kanald.ro.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Bianca cum se mai simte și dacă a trecut peste despărțirea de Livian. ”Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul.. .acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut… Nu, prefer să ingnor, e mai bine așa. Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, a spus, printre lacrimi, Bianca Comănici.

citește și...