Înregistrarea apelului la 112 al Andreei Antonescu! Ce le-a spus vedeta operatorilor

21.02.2020, 09:59
Înregistrarea apelului la 112 al Andreei Antonescu! Ce le-a spus vedeta operatorilor
Înregistrarea apelului la 112 al Andreei Antonescu! Ce le-a spus vedeta operatorilor

Andreea Antonescu a alertat Poliția din Iași după ce a sunat la numărul de urgență 112! Vedeta a sunat disperată și a anunțat că ar fi fost sechestrată într-un apartament din Iași. Cel care ar fi reținut-o în locuință era chiar iubitul ei, Ștefan Manolache.

Înregistrarea apelului la 112 al Andreei Antonescu! Ce le-a spus vedeta operatorilor

Autoritățile au încercat să dea de urma Andreei Antonescu, dar au reușit abia după 4 ore de la apelul la 112. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că era doar o alarmă falsă.

Mai mult de atât, solista se afla în compania celui pe care l-a acuzat că a sechestrat-o în casă. Ea a negat că a sunat la Poliție pentru a cere ajutorul. Andreea Antonescu a explicat, pe pagina personală de Instagram, că totul a fost o neînțelegere și că era în vizită la niște prieteni care aveau copii.

‘Am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon, singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Ştefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările. Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile’, a spus vedeta tv.

Andreea Antonescu s-a certat crunt cu iubitul ei

Declarațiile Andreei Antonescu se bat cap în cap cu înregistrarea telefonică de la 112. Autoritățile din Iași au făcut public apelul telefonic în care se aude clar cum artista cere ca o mașină de intervenție să vină. Pe fundal, se poate auzi cum Andreea se ceartă cu partenerul ei și îi cere să o lase să plece din locuință. Apelul a fost făcut de pe telefonul lui Ștefan Manolache. Iată cum sună înregistrarea la 112.

Operator 112: 112, ce urgență aveți?
Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la…
Operator 112: Unde e asta?
Voce neidentificată: Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici.
Operator 112? Unde doamnă?
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici. Și asta numai din cauza căcaturilor pe care mi le faci.”

Tatăl iubitului Andreei Antonescu a explicat că agenții de poliție au venit la ușa lui. În urma acestui incident, Andreea Antonescu a fost amendată cu suma de 4.000 de lei, amendă contravențională pentru că a sunat nejustificat la numărul unic de urgenţă, potrivit stirileprotv.ro.

citește și...