Andreea Antonescu a anunțat la 112 că a fost sechestrată. Și-a luat o amendă usturătoare

20.02.2020, 10:45
Andreea Antonescu a anunțat la 112 că a fost sechestrată. Și-a luat o amendă usturătoare
Andreea Antonescu a anunțat la 112 că a fost sechestrată. Și-a luat o amendă usturătoare

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat la 112 noaptea trecută, anunțând că a fost sechestrată într-un apartament de lux din Iași.

În urma apelului la 112, poliția a mers imediat la adresa indicată, unde au găsit-o pe artistă, care se afla împreună cu iubitul ei.

În momentul în care a fost întrebată despre cele întâmplate și dacă are nevoie de ajutir, Andreea Antonescu nu a recunoscut că a sunat la 112, relatează observator.tv.

Ulterior, însă, artista a explicat că s-a certat cu iubitul, Ștefan Manolache, care nu i-ar fi dat voie să iasă din casă. Potrivit sursei menționate, cântăreața mirosea a alcool.

În urma incidentului, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel nejustificat la 112.

Potrivit spynews.ro, Andreea Antonescu, care nu mai formează un cuplu cu Ștefan Manolache de trei săptămâni, ar fi mers la apartamentul acestuia pentru a se împăca cu el. Ștefan Manolache se afla în apartament cu altă femeie, pe care ar fi scos-o din casă pe o altă ieșire.

Artista i-a cerut fostului ei iubit să se împace, însă acesta a refuzat. Conform sursei citate, Andreea Antonescu ar fi băut o sticlă de vin și patru beri. Când Ștefan manolache a insistat că nu se vor împăca, cântăreața l-a amenințat că pleacă la Galați, astfel că acesta i-a luat telefonul și cheile de la mașină ca să nu plece în starea în care era. Andreea Antonescu a sunat la poliție de pe telefonul de serviciu al lui Ștefan. Vedeta s-ar afla și acum în apartamentul fostului ei iubit.

citește și...