Inna fierbe internetul. Artista s-a pozat cu sânii la vedere

09.12.2021, 17:47

Iarna este anotimpul preferat al vedetelor, pentru că îşi expun trupurile lucrate. Inna este adepta fotografiilor sexy, în plină iarnă, și s-a pozat cu sânii la vedere.

Inna este cea mai cunoscută artistă din România și este apreciată atât în țară, cât și în afară. Artista sfidează vremea rece din România şi încinge atmosfera de pe reţele sociale cu nişte fotografii extrem de sexy.

Vedeta a reușit să-și surprindă plăcut fanii cu câteva imagini în care apare îmbrăcată foarte sumar.

Inna, fotografie incendiară

Inna poartă o jachetă decupată care îi lasă bustul la vedere.

Fotografiile au strâns imediat zeci de mii de like-uri și sute de comentarii de apreciere.

Wow Inna, ce poza sexy”,”Te iubesc în faimă, ești grozavă și ești femeia numărul unu, frumoasă” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

Inna a aterizat cu elicoperul în curtea casei

Inna și-a surprins fanii cu o apariție cu totul și cu totul inedită. Artista a lansat cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House pe contul său de YouTube.

În episodul urcat pe contul său oficial de YouTube artista aterizează cu elicopterul în curtea casei, în care va sta timp de 16 zile.

Printre cei care îi vor fi alături în cele 16 zile se numără și Marco&Seba, Alex Cotoi şi Minelli.

„Mi-am propus să mă distrez, să mă bucur de muzică, de prietenie, la fel ca în primul sezon, alături de echipa mea şi de oamenii dragi care sunt cu mine în Dance Queens House. Staţi cu mine pe canalul meu de YouTube pentru opt episoade cu multă distracţie, pe ritmurile unor piese noi de pe viitorul meu album”, a spus INNA.

citește și...