FOTO. Inna arată extrem de hot. Artista s-a pozat într-un body sexy. “Postează poze nud cu ce este mai important la vedere”

16.11.2021, 18:51

Inna este una dintre cele mai urmărite artiste din România. Vedeta s-a pozat într-o ipostază extrem de sexy. Așa cum și-a obișnuit fanii, solista a suprins și de această dată prin sex-appeal.

Profilul de Instagram al vedetei este plin de fotografii sexy care îi pun trupul în valoare. Inna primește la fotografiile în care pozează sexy în jur de 100.000 de like-uri, dovadă că fanii artistei îi apreciează conținutul de pe retelele de socilizare.

În ultima fotografie postat pe Instagram, artista este îmbrăcată într-un body care îi pune în evidență formele sexy.

Inna, ipostază sexy pe Instagram

Fotografia a strâns aproape 100.000 de aprecieri la poze și peste 700 de comentarii de la fani.

“Wow! Ce super model! Ești unică! Superbă ca o zeiță!”, a spus un internaut.

“Pentru mine pozele cu haine sunt nule. Dacă se vrea apeciere, postați poze nud cu ce este mai important la vedere!”, i-a transmis un alt fan.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

 

 

Inna este într-o relație cu Deliric. Primele zvonuri privind relația lor au apărut în vara anului 2020. Artista a recunoscut relația în mod oficial după o perioadă în care au încercat să țînă totul departe de ochii presei.

Secretul relației cu Deliric

Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare”, mărturisea artista.

citește și...