Ce avere are Inna. Artista este cea mai bogată cântăreață din România

25.11.2021, 17:38

Inna este una din cele mai apreciate cântărețe atât în România, cât și în străînătate. Cântăreața este în topul celor mai bogați oameni din România.

Potrivit site-ului CelebrityNetWorth, Inna figura, în anul 2020, cu o avere de 20 de milioane de dolari. Elena Alexandra Apostoleanu este singura cântăreață din România care are o avere de peste 15 milioane de dolari.

Potrivit sursei citate, solista româncă este plasată înaintea multor oameni de afaceri români. Cu o activitate concertistică internațională, în 10 din cei 13 ani de la debut, artista româncă a obținut onorarii record pentru un artist român, chiar și de 60.000 euro.

Câți bani câștigă Inna din concerte

Onorariul Innei la un concert din străinătate este de 40.000 de euro, iar la multe dintre spectacole ea primește între 10.000 și 15.000 de euro.

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA, două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole pentru Playtech.ro.

La evenimentele din țară, Inna nu participă fără a primi 5.000 de euro, iar la o cântare în noaptea dintre ani, artista a primit chiar și 40.000 de euro.

Cât câștigă artista din YouTube

Inna reuşea performanţa de a se situa în fruntea topului artiştilor români care obţîn cele mai mari venituri din YouTube, în 2019. Cântăreaţa, care se bucură de o expunere uriaşă şi în afară României, câştiga aproximativ 97.000 de dolari pe an, videoclipurile ei strângând lunar peste 32 de milioane de vizualizări.

Cântăreaţa INNA este artistul cu cei mai mulţi abonaţi din România, aproximativ 5,7 milioane de abonaţi.

În ceea ce privește investițiile pe care le-a făcut, artista achiziționat o vila de lux, în valoare de 250.000 de euro în complexul Cernica, avându-i ca vecini pe Smiley și Andreea Bănică.

Artista și-a achiziționat anul acesta un BMW Z3 roșu, ce pare desprins din altă lume. Înainte de achiziționarea BMW-ului, Inna aveacu un Land Rover Discovery Sport.

citește și...