Inna, fără lenjerie intimă la un concert din Egipt. Cum s-a pozat cântăreața

12.12.2021, 19:55

Inna și-a impresionat fanii, dar și pe internauți ei din mediul online cu ținuta extravagantă pe care a purtat-o. Artista a purtat o ținută care i-a pus în valoare trupul și care a încins imaginația fanilor, pentru că ținuta respectivă a purtat-o fără lenjerie intimă, la un concert din Cairo.

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Solista are o comunitate pe Instagram de aproape 3 milioane de persoane și cu hituri cu milioane de vizualizări.

Artista a făcut un show memorabil în Egipt. Îmbrăcată într-o salopetă sexy, transparentă, artista și-a arătat bustul și a arătat că nu poartă lenjerie intimă. Inna a publicat imaginile în mediul online, iar fanii au reacționat imediat.

Inna, fără lenjerie intimă

„E frumoasă, tânără, vedetă, dar eu aș fi prudentă în țările astea musulmane. (…) Ce te-ai mai obosit să te îmbraci? (…) Cred că egiptenii au fost cu ochii holbați cât ceapa la o asemenea costumație. Prea sexy pentru Egipt, dar ea e INNA (…)

Te pregătești pt filmări la Familia Adams ? Hot & cruel… niște șuvițe albe în păr și o întreci pe Cruela. Hit IT hard Queen!”, au fost câteva dintre comentariile de pe contul personal de Facebook.

Inna este urmărită pe rețelele de socializare de un star internațional

Cântăreața, în vârstă de 34, a vorbit recent despre faptul că un star internațional o urmărește pe Instagram. Inna a vorbit cu fanii ei prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a postat-o pe YouTube. Un fan a observat că este urmărită pe Instagram de către Cardi B și a întrebat-o dacă pregătesc o melodie împreună.

Inna a confirmat că știe că vedeta internațională o urmărește de aproximativ nouă ani și i-a lăsat și un comentariu la una dintre postările sale de pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește o posibilă colaborare, Inna a infirmat, însă speră să se întâmple la un moment dat.

citește și...