Inna este urmărită pe rețelele de socializare de un star internațional. De când o urmărește pe artista din România

11.12.2021, 13:36

Inna, în vârstă de 34, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Cu o comunitate pe Instagram de aproape 3 milioane de persoane și cu hituri cu milioane de vizualizări, artista a intrat în atenția starurilor internaționali.

Inna este considerată una dintre cele de succes cântărețe din Europa la momentul actual: a fost desemnată artistul anului în Polonia, este primul artist român care se situează pe poziția întâi într-un clasament realizat de Billboard, a reușit să se claseze pe locul 1 în UK Dance Chart și a înregistrat vânzări de aproape 200.000 de exemplare în UK. Câștigătoare a cinci premii în cadrul Romanian Music Awards 2010.

Cântăreața a vorbit recent despre faptul că un star internațional o urmărește pe Instagram. Inna a vorbit cu fanii ei prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a postat-o pe YouTube. Un fan a observat că este urmărită pe Instagram de către Cardi B și a întrebat-o dacă pregătesc o melodie împreună.

Cardi B i-a lăsat Innei un comentariu la una dintre postările sale

Inna a confirmat că știe că vedeta internațională o urmărește de aproximativ nouă ani și i-a lăsat și un comentariu la una dintre postările sale de pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește o posibilă colaborare, Inna a infirmat, însă speră să se întâmple la un moment dat.

Ce au în comun Inna și Cardi B

Inna are o poveste de viață asemănătoare cu cea a vedetei internaționale. Inna lucra că vânzătoare, înainte să devină celebră și să dea lovitura în industria muzicală. La locul de muncă, de la malul mării, a fost remarcată de o persoană care i-a propus melodia ”Hot”.

Cardi B a început să lucreze la un club de striptease, după ce a fost concediată din postul de casieriță. Când a început să fie cunoscută pe social media, a renunțat la dansul la bară. A devenit prima artistă care are 5 piese simultan în topul Hoț R&B/Hip-Hop din Billboard.

 

 

citește și...