Inna, anunț bombă. Vedeta anunță o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume

16.12.2021, 16:09

Inna se bucură de un real succes pe plan profesional și se implică într-o colaborare, alături de un artist complet. Solista continuă seria colaborărilor de succes și pregătește lansarea celui mai recent single „Up” cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Inna a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa “Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive în tarile CSI, Turcia. Apoi a lansat “Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, “Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru “Cool Me Down”, “It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, “Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata , “Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

Artista pregătește lansarea unui single cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume, Sean Paul. Inna a lansat ”Up” în urma cu o luna și jumătate și are deja peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Inna și Sean Paul au filmat videoclipul oficial al single-ului „Up”, iar acesta urmează să fie lansat în perioada următoare.

Inna, colaborare cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume

„Mă bucur foarte mult pentru această colaborare cu Sean Paul, este un artist pe care îl apreciez și cu care m-am întâlnit adesea la concerte în diverse colțuri ale lumii. Piesele lui sunt hituri cunoscute la nivel internațional și sper ca «Up» să cucerească topurile! Lets go UP!”, a spus INNA.

Pe canalul de YouTube al artistei, fanii pot urmări cel de-al doilea sezon de Dance Queens House, o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Record. Inna are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

Cardi B i-a lăsat Innei un comentariu la una dintre postările sale

Cântăreața a vorbit recent despre faptul că un star internațional o urmărește pe Instagram. Inna a vorbit cu fanii ei prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a postat-o pe YouTube. Un fan a observat că este urmărită pe Instagram de către Cardi B și a întrebat-o dacă pregătesc o melodie împreună.

Inna a confirmat că știe că vedeta internațională o urmărește de aproximativ nouă ani și i-a lăsat și un comentariu la una dintre postările sale de pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește o posibilă colaborare, Inna a infirmat, însă speră să se întâmple la un moment dat.

citește și...