Inna a trăit momente cumplite în Turcia. Ce se întâmplă cu vedeta

26.01.2022, 16:18

Inna a trăit momente cumplite în Turcia. Artista a împărtășit cu fanii ei cum se simte și ce probleme întâmpină în Turcia. Autoritățile turce i-au sfătuit pe oameni să nu iasă din casă. „Iată-mă „Undeva în Turcia, în siguranță, dar obosită!”, spune Inna.

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Solista are o comunitate pe Instagram de aproape 3 milioane de persoane și cu hituri cu milioane de vizualizări.

Inna nu a putut ateriza în Istanbul, iar asta din cauza faptului că aeroportul din Istanbul a fost închis, luni, din cauza unei furtuni de zăpadă.

„Iată-mă! Undeva în Turcia, în siguranță, dar obosită!”

Artista spune că a aterizat undeva în Turcia și că se simte extrem de obosită.

 

„Iată-mă. Undeva în Turcia, în siguranță, dar obosită!”, le-a transmis cântăreața fanilor de pe Instagram.

„Inițial, descrierea pozei trebuia să fie – am aterizat în Istanbul- dar nu s-a întâmplat, așa că sunt aici „undeva în Turcia, în siguranță dar obosită. Limonadă cu căpșuni, cineva?”, a scris vedeta.

Autoritățile turce i-au sfătuit pe oameni să nu iasă din casă

„Din cauza condițiilor nefavorabile, toate zborurile au fost oprite temporar pentru siguranța aeriană”, au menționat autoritățile aeroportuare într-un comunicat.

Mai multe zboruri de pe aeroportul din Istanbul au fost reluate marți, la aproape o zi după ce totul a fost inoperabil din cauza ninsorilor abundente.

„Suspendarea operațiunilor de zbor a fost prelungită până la ora 10:00 GMT pe 25 ianuarie din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile”, se arată într-un mesaj de pe pagina de internet a Aeroportului. 

Vedeta anunță o colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume

Inna se bucură de un real succes pe plan profesional și se implică într-o colaborare, alături de un artist complet. Solista continuă seria colaborărilor de succes și pregătește lansarea celui mai recent single „Up” cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume.

Artista pregătește lansarea unui single cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume, Sean Paul. Inna a lansat ”Up” în urma cu o luna și jumătate și are deja peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Inna și Sean Paul au filmat videoclipul oficial al single-ului „Up”, iar acesta urmează să fie lansat în perioada următoare.

Inna, colaborare cu unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume

„Mă bucur foarte mult pentru această colaborare cu Sean Paul, este un artist pe care îl apreciez și cu care m-am întâlnit adesea la concerte în diverse colțuri ale lumii. Piesele lui sunt hituri cunoscute la nivel internațional și sper ca «Up» să cucerească topurile! Lets go UP!”, a spus INNA.

Pe canalul de YouTube al artistei, fanii pot urmări cel de-al doilea sezon de Dance Queens House, o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Record.

Inna are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

citește și...