Inna a fost huiduită la Satu Mare, în timpul unui concert. Spectatorii au renunțat să mai asiste la eveniment

28.05.2022, 17:23

Scandal la Satu Mare. Inna  a fost huiduită de fani, pe o scenă din Satu Mare. Vedeta a recurs la un gest care i-a enervat pe fani. Artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „Mit csinals, Satu Mare”. A fost momentul în care o mare parte din fanii prezenți în fața scenei au huduit-o pe Inna. Cum a reacționat artista

Inna a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista este cunoscută în întreaga lume. Inna a lansat cel mai recent single lansat „UP” în colaborare cu Sean Paul, iar piesa a ajuns pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania şi România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 ţări, cu peste 1 milion de shazams.

Se pare că cea mai recentă apariție a cântăreței nu a fost pe placul fanilor.  Inna a stârnit un val de huiduieli la ultimul concert vineri seară e la Satu Mare organizat de Zilele Orașului. Vedeta a urcat pe scenă, unde a făcut o gafă, motiv pentru care a fost taxată de public.

Inna, huiduită de fani, pe o scenă din Satu Mare

În loc să spună în limba română „Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „Mit csinals, Satu Mare”. Imediat,  o mare parte din fanii prezenți pe platoul din Centru Nou din fața scenei, au huduit-o pe Inna, iar o mare parte dintre spectatori au renunțat să mai asiste la concert și au plecat.

Însa, Inna a continuat să cânte pe scenă și a făcut un spectacol deosebit.

Ulterior,  Inna s-a dus la Budapesta la un concert.

Ce face Inna în mod obsesiv, înainte de show-uri

Chiar dacă Inna se numără printre cei mai de success artiști de la noi din țara, emoțiile nu o părăsesc înainte de vreun eveniment. Atunci când simte că este copleșită de emoții, artista obișnuiește să facă un anumit lucru în mod obsesiv, fără niciun motiv.

„Asta a fost înainte de show-ul meu din Turcia. Un mic secret: Când sunt tensionată, dau scroll pe telefonul meu obsesiv, fără un motiv anume”, a mărturisit artista fanilor ei de pe rețelele de socializare.

citește și...