Ce face Inna în mod obsesiv, înainte de show-uri. ”Fără un motiv anume”

14.02.2022, 16:54

Inna a mărturisit recent că s-a confruntat cu emoții înainte de un show. Vedeta a mărturisit că a dezvoltat un obicei pe care îl face, în mod obsesiv, înainte de show-uri. Artista îl numește ”un secret” și spune că obișnuiește să recurgă la gestul respectiv când este tensionată.

Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România pe plan internațional. Solista are o comunitate pe Instagram de aproape 3 milioane de persoane și cu hituri cu milioane de vizualizări.

Artista are numeroase concerte în întreaga lume, vedeta mărturisind recent că nu a avut posibilitatea să aterizeze în Istanbul, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.  În timpul unui zbor spre Turcia, avionul în care se afla Inna nu a putut ateriza, din cauza faptului că aeroportul din Istanbul a fost închis, din cauza unei furtuni de zăpadă.

Inna recurge la un gest obsesiv, înainte de show-uri

Ajunsă tot în Turcia, unde a susținut un show în țara lui Recep Erdogan, Inna a avut emoții extrem de mari și a recurs la un gest, pe care îl face obsesiv.

„Asta a fost înainte de show-ul meu din Turcia. Un mic secret: Când sunt tensionată, dau scroll pe telefonul meu obsesiv, fără un motiv anume”, a notat Inna, în social media.

Inna a lansat cel mai recent single lansat „UP” în colaborare cu Sean Paul

INNA a lansat cel mai recent single lansat „UP” în colaborare cu Sean Paul, iar piesa a ajuns pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania şi România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 ţări, cu peste 1 milion de shazams.

Albumul ei „YO” a fost lansat sub eticheta lui Jay Z, Roc Nation, reprezentând artişti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey şi mulţi alţii.
INNA a câştigat mai multe premii MTV Europe, Romanian Music Awards şi RRA Awards, iar în 2012 a devenit prima şi singura artistă europeană care a atins 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

citește și...