Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost anulată! Ce decizie a luat familia artistului

05.04.2021, 12:54
Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost anulată! Ce decizie a luat familia artistului
Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost anulată! Ce decizie a luat familia artistului

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață pe 2 aprilie! Regretatul solist de muzică de petrecere era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce fusese infectat cu Covid-19.

Nelu Ploieșteanu trebuia să fie înmormântat duminică, 4 aprilie, însă familia lui a refuzat să ridice trupul neînsuflețit de la morga Spitalului Floreasca.

Se pare că autoritățile au refuzat să elibereze un certificat potrivit căruia Nelu Ploieșteanu nu mai suferea de coronavirus în momentul decesului.

Nelu Ploieșteanu nu a fost înmormântat

Rudele solistului au făcut deja o cerere pentru autopsie la procurorul de serviciu din Sectorul 1, care a fost aprobată. Până la rezultatul celor de la INML, înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu va fi amânată, scrie wowbiz.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în locul de veci unde a fost depus fiul său, Mihăiță.

‘Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital.

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, povestea Mara Bănică.

citește și...