La cine va ajunge toată averea lui Nelu Ploieșteanu! Solistul își făcuse testamentul înainte de a muri

03.04.2021, 13:41
La cine va ajunge toată averea lui Nelu Ploieșteanu! Solistul își făcuse testamentul înainte de a muri
La cine va ajunge toată averea lui Nelu Ploieșteanu! Solistul își făcuse testamentul înainte de a muri

Nelu Ploieșteanu a decedat, vineri dimineață (2 aprilie), după ce fusese diagnosticat cu COVID-19.

Artistul se afla internt la la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală, de mai bine de două săptămâni. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru îndrăgitul cântăreț de muzică lăutărească.

De-a lungul anilor, Nelu Ploieșteanu a câștigat bani frumoși din cântări și dorea cu orice preț să le asigure un viitor fără griji copiilor săi.

Averea lui Nelu Ploieșteanu va ajunge la fiicele sale

Drept urmare, solistul își făcuse de mulți ani testamentul, iar toată averea voia să fie împărțită în mod egal între cele patru fiice ale sale.

„Stiti de ce? Pentru că eu nu am avut nimic de la părinții mei, n-am avut cu cine să mă cert pe avere”, explica Nelu Ploieșteanu.

În 2017, Nelu Ploieșteanu și-a pierdut unicul fiu, Mihăiță, care suferea de tretrapareză spastică încă din copilărie.

“Eu comunic foarte bine cu el. Îl cunosc atât de bine, încât ştiu când îl doare ceva, când îi este foame. El îmi răspunde cu un zâmbet. Când îi este rău, îl sun imediat pe medicul care îl vede de atâta timp. Vine el acasă sau îl duc eu la spital. Îl duc în braţe. El are 30 de kilograme şi eu 60! Anul trecut (2013, n.r.), am avut un moment de cumpănă.

O răceală pentru Mihăiţă poate fi banală. El a fost internat la Spitalul Floreasca şi am fost la un pas să-l pierd. Am intrat în salon şi l-am uns cu mir şi Dumnezeu mi-a ascultat rugile şi l-a salvat. Ia multe medicamente. Urmează şi un tratament pentru că face crize de epilepsie. Tratamentul lui costă 3.000 de lei pe lună. Medicul care se ocupa de el când era mic mi-a zis să las uşile şi geamurile deschise să facă o pneumonie şi să moară. Mi-a sugerat să-l abandonez undeva într-un spital. Pe mine şi pe Mihăiţă nu ne desparte nimeni”, povestea Elena Ploieşteanu, soția lui Nelu Ploieșteanu, la emisiunea “Acces Direct”, în 2014.

Nelu Ploieșteanu a fost sărac până la 35 de ani

Nelu Ploieșteanu a decis să-și lase toată averea fiicelor sale din cauza faptului că el a avut o copilărie nefericită, marcată de lipsuri materiale.

În urmă cu ceva timp, cântărețul recunoștea că până la 35 de ani a fost un om sărac.

„Cadouri n-am primit niciodată. Şi prima dată în viaţa mea când am văzut un brad de Crăciun aveam 14 ani. Nu ştiu de unde făcuseră rost ai mei de un pomişor, iar mama, săraca, a luat nuci, le-a îmbrăcat în poleială şi le-a pus în pom, pe post de globuri. Atunci mi-am jurat că am să fac tot ce-mi va sta în putinţă ca să nu le lipsească niciodată nimic copiilor mei. Până la 35 de ani am fost sărac”, dezvăluia artistul.

citește și...