Îngrijorare în legătură cu aspectul lui Bruce Willis, după ce s-a retras din industria cinematografică

10.11.2022, 17:00
Îngrijorare în legătură cu aspectul lui Bruce Willis, după ce s-a retras din industria cinematografică

La doar câteva luni după ce Bruce Willis și-a surprins fanii anunțându-și retragerea din industria cinematografică, actorul a reapărut în public, plimbându-se pe străzile din Los Angeles. Actorul a fost văzut plimbându-se într-un parc din Los Angeles, arătând mai slab, după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Bruce Willis a surprins lumea cu retragerea sa din cinematografie. Anunțul a fost împărtășit de familia sa pe rețelele de socializare în luna martie, susținând că suferă de afazie: “Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se va retrage din cariera sa profesională care a însemnat atât de mult pentru el”, au comentat ei la momentul respectiv.

Afazia este o boală care duce la pierderea capacității de a se exprima și de a înțelege limbajul oral și scris, lucru care i-a afectat fără îndoială viața de zi cu zi, iar în ultimele sale apariții pe marele ecran s-a confruntat deja cu numeroase probleme pe platoul de filmare din cauza scenariului. Aceste proiecte vor vedea lumina zilei în curând, acum că s-a retras, transmite as.com.

Bruce Willis reapare într-un look decolorat

Acum, pensionat la 67 de ani, Bruce se dedică să aibă grijă de el însuși, concentrându-se pe a fi liniștit și a trăi în compania familiei și a prietenilor, deși zilele acestea a ieșit la iveală o imagine a actorului, în care se poate vedea cu o înfățișare mult mai decolorată în timp ce se plimbă prin parcurile din Los Angeles.

Willis, care a stat departe de viața publică de atunci, a reapărut plimbându-se prin parcurile din Los Angeles cu un aer stins. În imaginile împărtășite de mai multe instituții media, se poate observa cum interpretul a slăbit.

Willis continuă să fie fidel obiceiurilor sale

O imagine în care apare cu o șapcă cu care încearcă să treacă neobservat și în care se poate observa și că a slăbit. O fotografie care, cu toate acestea, a reușit să-i liniștească pe fanii săi, și este că indică faptul că, în ciuda bolii, Willis continuă să fie fidel obiceiurilor sale, cum ar fi mersul pe jos în fiecare săptămână.

Cu toate acestea, simplul fapt de a-l vedea plimbându-se liniștit pe stradă i-a liniștit pe fanii săi, care erau îngrijorați de starea sa de sănătate de când și-a anunțat retragerea.

Sunt obiceiuri pe care a fost nevoit să și le schimbe puțin după ce a lăsat în urmă o lume pe cât de solicitantă, pe atât de profitabilă, și cert este că doar filmele în care a apărut au reușit să adune suma uriașă de 2.000 de milioane de dolari, evidențiind mai ales “Mercenarii”, “Armageddon”, “Al șaselea simț”, “Ocean’s Twelve” și “Pulp Fiction”, printre multe altele.

citește și...