Demi Moore, dezvăluiri şocante despre mariajul cu Ashton Kutcher! Cum a ajuns dependentă de alcool şi droguri

13.09.2019, 12:56

Demi Moore a povestit cum a decurs mariajul cu Ashton Kutcher. Cei doi au fost împreună din 2003 până în 2011.

Celebra actriţă a povestit că a pierdut o sarcină în 2004, iar acest lucru a făcut-o să devină dependentă de alcool şi droguri.

Demi Moore, dezvăluiri şocante despre mariajul cu Ashton Kutcher! Cum a ajuns dependentă de alcool şi droguri

Actriţa de 56 de ani a făcut dezvăluirile cutremurătoare în cartea sa, “Inside Out”, care se va lansa în luna octombrie.

Demi Moore a mărturisit că a rămas gravidă la 42 de ani, cu o fetiţă. Şocul avea să vină când era deja însărcinată în luna a şasea. A pierdut sarcina şi s-a învinuit de avortul spontan suferit. Aşa a început să bea şi să se drogheze pentru a trece peste traumă.

Demi Moore a mai spus că ea şi Ashton Kutcher au mai încercat să aibă copii, însă fără rezultat. În plus, începuse să ia şi pastile antidepresive.

Ashton şi Demi s-au căsătorit în 2005 şi au divorţat în 2011. Căsnicia lor nu a fost una tocmai roz. În timpul relaţiei, actorul a înşelat-o de mai multe ori. De altfel, în 2012, Demi a decis să meargă la o clinică de reabilitare. “Ceva nu era bine clar, nu avea carieră, nu aveam o relaţie”, a povestit Demi, conform dailymail.co.uk.

Demi Moore a mai fost măritată cu Bruce Willis, cu care are trei fete, Rumer Willis, 31, Scout Willis, 28, şi Tallulah Willis, 25.

Demi Moore a pozat nud pentru coperta revistei Harper’s Bazaar

Pe lângă problemele din viaţa personală, Demi Moore şi-a găsit timp să pozeze şi pentru revista Harper’s Bazaar. Vedeta apare nud pe coperta ediţiei din octombrie, la marginea unei piscine, purtând o pălărie roz.

 

View this post on Instagram

 

Baring all for the October issue of @harpersbazaarus ? Photos by @marianovivanco.

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

citește și...