Bruce Willis ar suferi de demență. ”Se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi”

22.03.2022, 15:43

Marea carieră a actorului a ajuns la sfârșit. Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, ar suferi de Alzheimer, iar rudele  acestuia susțin că, în ultima vreme, actorul s-a comportat neobișnuit și pun acest lucru pe seama demenței. ”Este o situaţie tristă să vezi o legendă ca Bruce, care se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi”

Sănătatea starului Die Hard a fost subiectul discuțiilor online în ultimele săptămâni, fanii sunt surprinși de apariția lui Bruce în zeci de filme cu buget redus, care au fost criticate de experții în film.

Potrivit IMDB, în 2022 actorul a jucat în nu mai puțin de 11 filme practic necunoscute. Popularul canal de YouTube Half in the Bag a discutat despre moment luna trecută într-un videoclip intitulat „Fabrica de filme false a lui Bruce Willis”.

Actorul ar putea suferi de pierderi de memorie

Există un zvon care circulă în ultimul timp care susține că actorul de la Hollywood Bruce Willis, cel mai cunoscut pentru rolul său ca John McClane în franciza Die Hard, ar putea suferi de pierderi de memorie pe platourile de filmare din cauza demenței.

În plus, acuzațiile sugerează că în timpul filmărilor recentelor sale filme, Willis, este ajutat cu replicile printr-o cască.

Afecțiunea i-a afectat memoria

Zvonurile despre actorul care se luptă cu demența circulă de ceva vreme. În ianuarie anul trecut, o sursă apropiată actorului a spus că Willis „purtase un război personal” cu o afecțiune care îi afectase memoria „de câțiva ani”.

Mai mult decât atât, actorul ar avea probleme locomotorii și nu își poate coordona mișcările corpului, motiv pentru care este în permanență însoțit de un asistent.

Despre pierderile de memorie ale actorului, regizorul iraniano-american Matt Eskandari a notat: „Îl cunosc bine pentru că l-am regizat în mai multe filme în ultimii doi ani. Este o situaţie tristă să vezi o legendă ca Bruce, care se deteriorează chiar în faţa ochilor tăi”.

citește și...