Fiica lui Cornel Galeș, război pe avere cu băieții Ilenei Ciuculete! Tânăra nu renunță la moștenire

29.05.2020, 17:37
Fiica lui Cornel Galeș, război pe avere cu băieții Ilenei Ciuculete! Tânăra nu renunță la moștenire
Fiica lui Cornel Galeș se luptă pentru averea tatălui său 

Continuă lupta pentru averea regretatei Ileana Ciuculete! De data aceasta, Claudia Stroe, fiica lui Cornel Galeș, vrea și ea partea sa de moștenire după moartea tatălui său.

Potrivit Cancan.ro, tânăra a fost introdusă ca parte în dosarul de partaj judiciar. Procesul fusese întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, însă se va relua în curând.

Și fiii Ilenei Ciuculete nu se lasă și își dispută în continuare banii pe care ar trebui să îi primească după moartea mamei lor.

Fiica lui Cornel Galeș se luptă pentru averea tatălui său

Înainte ca Cornel Galeș să piară într-un accident rutier în Spania, băieții artistei, Mugurel și Cristi Sfetcu, se judecau cu tatăl lor vitreg pe averea Ilenei Ciuculete.

În 2018, judecătorii au decis ca bunurile regretatei interprete de muzică populară să se împartă astfel: Cornel Galeş era obligat să plătească o cotă parte din casa în care a locuit cu soția lui. În plus, s-au adăugat și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

Pentru că bărbatul a decedat, totul ar fi revenit în cârca fiicei lui, Claudia Stroe, care are și ea dreptul la succesiune.

Averea lăsată de Ileana Ciuculete a fost impresionată, motiv pentru care fiii artistei ar fi încercat să ia legătura cu fiica lui Galeș, pentru a o convinge să renunțe la partea ei.

Claudia Stroe nu avea o relație bună cu tatăl ei

Din păcate, se pare că tânăra nu este dispusă să renunțe la partea de avere care i se cuvine. Claudia Stroe nu a avut o relație bună cu tatăl său, pentru că o părăsise pe ea și pe mama ei pentru regretata solistă.

Cornel Galeș a murit la finalul lunii noiembrie 2019, în urma unui accident de mașină petrecut în Spania, acolo unde locuia de mai bine de 2 an. Din nefericire, bărbatul nu a avut nicio șansa de supraviețuire.

Ileana Ciuculete a decedat pe 14 martie 2017, la vârsta de 59 de ani. Ea a fost răpusă de o boală nemiloasă. Artista a aflat că suferea de ciroză într-un stadiu avansat din cauza unei hepatite C de care nu a știut. S-a stins în brațele soțului său, Cornel Galeș.
citește și...