Anda Adam a răbufnit după zvonurile că ar divorța! Ce a declarat despre mariajul cu Sorin: ‘Sunt niște aberații’

02.07.2020, 14:46
Anda Adam a răbufnit după zvonurile că ar divorța! Ce a declarat despre mariajul cu Sorin: 'Sunt niște aberații'
Anda Adam a răbufnit după zvonurile că ar divorța

Zvonurile că Anda Adam și Sorin Nicolescu s-ar afla în prag de divorț au făcut-o pe solistă să răbufnească. În ultimul timp s-a tot speculat că mariajul celor doi a ajuns la final, iar aceștia ar fi depus deja actele de divorț la notar.

În plus, Anda Adam ar mai locui împreună cu Sorin Nicolescu doar de dragul fiicei lor, Evelin. Vizibil deranjată de toate zvonurile, solista a dorit să clarifice situația, precizând că nu va divorța de soțul său, drept urmare nu a depus nici actele la notar.

Anda Adam neagă că ar divorța

‘Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea’, a declarat Anda Adam pentru VIVA!

Redăm mai jos informațiile publicate de cei de la Impact.ro, în urmă cu o zi. De ceva vreme, artista a renunțat la verighetă, dar a și șters toate fotografiile cu Sorin de pe rețelele de socializare.

‘S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi’, au dezvăluit apropiații lor pentru sursa citată mai sus.

Sunt căsătoriți de 5 ani

‘Până nu o să anunț eu oficial, pe Instagram sau Facebook, lucrurile sunt la fel între noi doi. Nu cred că acum are rost să discutăm despre acest subiect. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare’, mărturisea în urmă cu două luni.
citește și...