Anda Adam și tatăl fiicei sale se pregătesc de divorț! Noi detalii despre despărțirea anului

02.07.2020, 00:32
Anda Adam și tatăl fiicei sale se pregătesc de divorț! Noi detalii despre despărțirea anului
Anda Adam și tatăl fiicei sale se pregătesc de divorț! Noi detalii despre despărțirea anului

În ultimele luni au apărut tot felul de zvonuri despre un posibil divorț între Anda Adam și tatăl fiicei sale, Sorin Nicolescu, dar solista a preferat să păstreze misterul asupra mariajului său. Artista a negat speculațiile, precizând că atunci când va fi ceva va anunța pe rețelele de socializare.

‘Până nu o să anunț eu oficial, pe Instagram sau Facebook, lucrurile sunt la fel între noi doi. Nu cred că acum are rost să discutăm despre acest subiect. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare’, spunea Anda Adam, în urmă cu două luni.

Anda Adam divorțează

Solista nu a oferit atunci mai multe detalii, dar divorțul bate la ușă! Anda Adam se pregătește să divorțeze de cel care i-a fost soț în ultimii cinci ani, scrie Impact.ro. 

Anda Adam și Sorin sunt despărțiți de ceva vreme, iar luna viitoare ar urma să divorțeze. Se pare că solista a fost cea care a decis să pună punct mariajului, deși tatăl fiicei sale a încercat din răsputeri ca relația lor să funcționeze.

Urmează să se despartă oficial la notar

‘S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele’, au dezvăluit apropiații lor pentru sursa citată mai sus.

Anda Adam și Sorin Nicolescu s-au căsătorit în 2015, pe malul lacului Snagov, în prezența a peste 300 de invitați. În 2016 au devenit părinții unei fetițe, Evelin.

citește și...