Incredibil cum arată mama Mirelei Vaida. Zici că sunt surori!

27.07.2020, 14:29
Incredibil cum arată mama Mirelei Vaida. Zici că sunt surori!
Incredibil cum arată mama Mirelei Vaida. Zici că sunt surori!

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a dat publicității o fotografie în care apare alături de mama sa. Cele două seamănă perfect. Fanii le-au transmis că par mai degrabă surori decât mamă și fiică.

Mirela Vaida a moștenit frumusețea de la mama sa, după cum se poate observa și dintr-o fotografie pe care prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a făcut-o publică pe contul său de socializare.

”Eu și mama… ?, a scris simplu vedeta în dreptul imaginii în care apare alături de cea care i-a dat viață.

Mama Mirelei vaida este o doamnă extrem de atrăgătoare și de cochetă. Pare mai degrabă sora Mirelei Vaida, decât mama ei, după cum au comentat și fanii prezentatoarei de televiziune.

Fotografia cu cele două a adunat 76.000 de like-uri de la internauți și numeroase comentarii.

”Wow, ce asemănare, parcă ați fi surori. Tinere și frumoase”, ”La ce vârstă te-a făcut? Arată prea tânără”, ”Semănați foarte, foarte b ine”, ”Asemănare perfectă”, ”Uluitoare asemănare”, ”semănați ca două picături de apă”, ”Parcă sunteți surori”, ”ce mult semănați”, ”Surori gemene”, ”Aș putea să spun că sunteți surori, nu mamă și fiică”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

A ajuns să câștige mai mult ca mama ei când s-a angajat

Mirela Vaida povestea că a ajuns să câștige mai mulți bani decât mama ei, care a fost învățătoare, atunci când s-a angajat.

”În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, spunea Mirela Vaida într-un interviu pentru okmagazine.ro.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum. Un apartament mic din Drumul Taberei, pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul”, adăuga vedeta de televiziune.

citește și...