Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. ”Asta e meseria lui”

27.07.2020, 12:57
Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. ”Asta e meseria lui”
Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida. ”Asta e meseria lui”

Soțul prezentatoarei de televiziune Mirela Vaida este extrem de discret și stă departe de lumina reflectoarelor. vedeta dezvăluia într-un interviu cu ce se ocupă acesta.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, îmnpreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Mirela vaida a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida, potrivit spynews.ro.

Se înțelege foarte bine cu soacra ei

Mirela Vaida a reușit să aibă o relație foarte bună cu mama soțului ei, Titza, care a ajutat-o enorm cu creșterea copiilor.

”Deşi amândouă suntem două fete de gaşcă, i-a fost foarte grea adaptarea într-o casă nouă, în care ea nu mai are intimitatea ei, spaţiul ei, tabieturile ei. Lucrurile astea s-au făcut şi se fac greu. Nici eu nu sunt o persoană chiar uşor de acceptat sau cu care se trăieşte uşor. E clar că mai sunt momente în care fiecare are nevoie să fie lăsat în pace, să nu ne batem una pe alta la cap…”, a declarat Mirela Vaida.

Cele două au ajuns acum să se înțeleagă din priviri.

„Am început să ne cunoaştem și să ne înţelegem din priviri. Nu cred că mama e geloasă, ci că se bucură că am o soacră cu care mă înteleg, care mă ajută la treburile casei, care mă poate ajuta cu copiii când am nevoie.

Mai mult decât atât, pe vremea părinţilor noştri relaţia cu soacra era una destul de rece şi de ostilă din start. Acum lucrurile s-au schimbat, au devenit relaţii de prietenie, oamenii sunt mai deschişi, mai dezinhibaţi.

Noi am decis să ne spunem din start ceea ce ne deranjează, ca să nu acumulăm gratuit frustrări”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...