Ce se întâmplă acum cu fostul soț al Mihaelei Rădulescu! Decizia dată de Tribunalul București

22.05.2020, 21:00
Ce se întâmplă acum cu fostul soț al Mihaelei Rădulescu! Decizia dată de Tribunalul București
Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au divorțat în anul 2008

Veste uriașă pentru fostul soț al Mihaelei Rădulescu! Tribunalul Bucureşti a dispus încetarea procesului penal împotriva omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Drept urmare, faptele s-au prescris. Decizia luată de Tribunalul București nu este una definitivă.

Bărbatul era acuzat de DNA pentru complicitate la dare de mită în legătură cu complexul social ”Henri Coandă” din Constanța.

‘În baza art. 396 alin. 6 Cpp şi art. 16 alin. 1 lit. i Cpp încetează procesul penal faţă de inculpatul Emilian Schwartzenberg sub aspectul complicităţii la infracţiunea de dare de mită prev. de art. 48 alin. 1 rap. la art. 255 alin. 1 din vechiul Cod penal, cu aplicarea art. 6 din Legea nr. 78/2000 şi a dispoziţiilor art. 5 alin. 1 din noul Cod penal, întrucât s-a împlinit termenul de prescripţie a răspunderii penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare’, se arată în decizia dată de Tribunalului București.

Elan Schwartzenberg a fugit din țară în 2012

În decembrie 2017, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Elan Schwartzenberg. Fostul soț al vedetei a fost dat în urmărire internațională, după ce, în anul 2012 a fugit din România.

Șase ani mai târziu, în 2018, Elan Schwartzenberg a acordat un interviu pentru B1 TV, în care preciza că nu a fugit din țară, ci a mers în vacanţă cu fiul său.

‘Nu am fugit deloc. Este încă unul din basmele inoculate de DNA şi preluate de distinşii colegi din mass-media. În 2012 nu exista niciun fel de dosar, niciun fel de poveste, niciun fel de culpă, nimic. Am plecat în vacanţă în 2012 cu fiul meu minor. Iunie-iulie 2012 am plecat din România cu un avion privat de la Ţiriac Air, de la Bucureşti la Nisa, unde m-am dus să îmi fac vacanţa cu fiul meu propriu şi personal’, spunea Elan Schwartzenberg.

În același dosar au fost anchetați și Radu Mazăre, fratele său, Alexandru Mazăre, și omul de afaceri, Avraham Morgenstern. Cu toții au fost achitați recent de Înalta Curte de Casație și Justiție, potrivit Agerpres.

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au divorțat în anul 2008, după patru ani de căsnicie și 10 ani de relație. Cei doi au împreună un băiat, Ayan.

citește și...